reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

a pojde bo co mi innego pozostalo:)
w nastepnym tygodniu i tak musze do niego isc jeszcze raz bo mi kazali w szpitalu:)ciekawe co madrego wymysli:0 pewnie nic.....zreszta cos im sie musialo pokrecic bo mi nic nie jest hehehhehe

reklama
ja już po obiadku i po spanku:happy: Oj dużo emocji dzisiaj, tyle nas, dwie nowe mamy, Julcia już nas mogła zobaczyć a nie jak wcześńiej z brzuszka:-) Uwielbiam takie spotkanka i tez pomyślałam dopiero w domku u Marcie i jeszcze ta zmywarka...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Tak, następnym razem papierowa zastawa:)
Aguś może coś im się pokręciło, no właśńie szczególnie że oni ten papierek maczają, porównują i od razu wyrzucają wiec sama nie wiem.... Ale trzeba iść do gp:) Trzymam w kciuki żeby wszyatko było ok

martuana kupiłam w name it tą czapeczkę i spodenki, rzeczywiście ciuszki tam są przepiękne

wysłałam fotki do wszystkich, do których mam adresy e-mail ( z rozpędu nawet do cytruska:-D), jeśli któraś z was chce to proszę mi przysłać adres e-mail na priva:tak:

ja już po obiadku i po spanku:happy: Oj dużo emocji dzisiaj, tyle nas, dwie nowe mamy, Julcia już nas mogła zobaczyć a nie jak wcześńiej z brzuszka:-) Uwielbiam takie spotkanka i tez pomyślałam dopiero w domku u Marcie i jeszcze ta zmywarka...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Tak, następnym razem papierowa zastawa:)
Aguś może coś im się pokręciło, no właśńie szczególnie że oni ten papierek maczają, porównują i od razu wyrzucają wiec sama nie wiem.... Ale trzeba iść do gp:) Trzymam w kciuki żeby wszyatko było ok
Weście dziewuchy nie przesadzajcie:no:5 min.i pozmywane a zmywareczka nowa także myśle że nic takiego chyba jej nie jest a może landlord się zjawi i mi ją naprawi heheh albo i nie :-D ale tak na dobrą sprawe mało jej używałam zatęskniłam dopiero jak mi się zepsuła:-D

martuana kupiłam w name it tą czapeczkę i spodenki, rzeczywiście ciuszki tam są przepiękne

wysłałam fotki do wszystkich, do których mam adresy e-mail ( z rozpędu nawet do cytruska:-D), jeśli któraś z was chce to proszę mi przysłać adres e-mail na priva:tak:
To się ciesze że udane zakupki :))wysyłam Ci Bożenko na priwa adres i prosze też o zdjątka:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bożenko dzięi za zdjątka, to tak dziwnie oglądać siebie samą hihi:-D
Ja mam tylko 5 adresów więc wysłałam do Agi, Bożenki, Justysi, Ani i Marty. Brakuje mi Kasi, Drozduni, Natalii, Magdy....:elvis::ninja2::cool2::cool:

Aguś a Tobie te z weekendu też wysyłam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ms. Marple i Olivca też podałam Wam maila i czekam z niecierpliwoscia na zdjecia:-D
Biegne do Igorka bo biedaczek zasnac nie moze a ja sie zamartwiam czy sie cos zlego nie dzieje:-(

hej laseczki.odzywam się dopiero teraz bo po powrocie zjadłam na szybkości obiadek i pojechaliśmy jeszcze do znajomych do newcastle west.mała trochę się umęczyła ale za to śpi teraz jak aniołek i nawet dała się położyć bez grymasów.co do spotkania to było super-piszę się na więcej takich proszę mnie informować o wszelkich terminach;-) i oczywiście mój domek jest dla was otwarty.na dzisiaj już kończę bo spadam na małą wyżerkę-nasłuchałam się o was o tej tarcie ze śliwkami i już siedzi w moim piecyku.a przedtem pyszna karkóweczka zapiekana z serem i ziemniakami.mniam mniam. wszystkiego naj naj mamuśki,pozdrowionka i do jutra

reklama
na dzisiaj już kończę bo spadam na małą wyżerkę-nasłuchałam się o was o tej tarcie ze śliwkami i już siedzi w moim piecyku.a przedtem pyszna karkóweczka zapiekana z serem i ziemniakami.mniam mniam. wszystkiego naj naj mamuśki,pozdrowionka i do jutra
a ja dzisiaj nagrzeszyłam i jeszcze wcinam brokuły:wściekła/y:jakby mi było mało kilogramów:no:

Do góry