reklama
dzień doberek
ładny dzionek się zaczął
auto pod domem to dobry znak
widzę, ze już się zbieracie, pogoda superancka na spacer
my też spadamy na śniadanko
jeśli miałam coś komuś przynieść to przypomnijcie mi proszę
dla krychy mam dla olivci knigi też mam
ładny dzionek się zaczął
auto pod domem to dobry znak
widzę, ze już się zbieracie, pogoda superancka na spacer
my też spadamy na śniadanko
jeśli miałam coś komuś przynieść to przypomnijcie mi proszę
dla krychy mam dla olivci knigi też mam
wow no to super, znowu prawdziwe spotkanko, ale dziś takie wyjątkowe bo Dzień MAMY!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE!!! A poświętujemy już za chwilkę na kawce No i grupowe zdjątko zrobimy Pogoda odpukać dopisuje więc centrumowiczki dodreptają, gdyby się coś zmieniło to ten autobus jeździ co pełną godzinę z pod brwon tomasa albo dajcie znać najwyżej zrobimy rundkę kilka razy co by nam się wózeczki zmieściły Ja z Natalią przyjdziemy po 10tej z 15ście bo już o 12tej Domino kończy przedszkole. To do zobaczonka
Cześć babeczki, udanego spotkanka:-)
a przed chwilą jakiś facet podbiegł ze ścierą na miotle do naszych okien na patio, w parę sekund je umył i poleciał ao co chodzi? ale pełna profeska, okna lśnią kurna nie zamawialiśmy nikogo do mycia hahahahah
edit: w całym domu pomyte! dzięki dobra wróżko
www.pieluszkarnia.pl -zajrzyjcie, ciekawa stronka
a przed chwilą jakiś facet podbiegł ze ścierą na miotle do naszych okien na patio, w parę sekund je umył i poleciał ao co chodzi? ale pełna profeska, okna lśnią kurna nie zamawialiśmy nikogo do mycia hahahahah
Ostatnia edycja:
Cześć babeczki, udanego spotkanka:-)
heheh jaa tez chce taka dobra wrozke , ja tez!!!
Fajna strona, a jesli chodzi o pieluszki to stanowczo za drogie.A do9 tego trzeba je prac w specjalnych ekologicznych proszkach..
DZIEWCZYNY!!super spotkanko)super że tak dużo nas było;-)nawet krzeseł brakowało hihi i wszystkie w wyśmienitych nastrojach)))Nawet mała Julcia była ;-)Justyś super maleństwo wszystkie się zachwycały Ja energi dostałam i biore się za sprzątanko poimprezowe hahahNo a w przyszłym tygodniu oblewamy JuleczkeColą oczywiście ;-)To do potem:-)
my już w domku Bąbel od razu zasnął w aucie
dzieciaczki się świetnie bawiły, później powysyłam wam foty
dziewczynki cieszę się, że was wszystkie dzisiaj zobaczyłam było superancko, chyba w tyle babek jeszcze się nie spotkałyśmy wcześniej
wszystkim mamusiom i przyszłym też WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU MATKI, OBY WAM SIĘ POCIECHY LUKSUSOWO I BEZSTRESOWO CHOWAŁY!!!!!!
justysia cudo maleństwo
camomile mam nadzieję, że Igorek się uspokoił na spacerku, biduś tyle bab jeszcze dla niego nie do ogarnięcia;-)
a my jeszcze ruszamy do centrum bo nas martuana namówiła na name it
dzieciaczki się świetnie bawiły, później powysyłam wam foty
dziewczynki cieszę się, że was wszystkie dzisiaj zobaczyłam było superancko, chyba w tyle babek jeszcze się nie spotkałyśmy wcześniej
wszystkim mamusiom i przyszłym też WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU MATKI, OBY WAM SIĘ POCIECHY LUKSUSOWO I BEZSTRESOWO CHOWAŁY!!!!!!
justysia cudo maleństwo
camomile mam nadzieję, że Igorek się uspokoił na spacerku, biduś tyle bab jeszcze dla niego nie do ogarnięcia;-)
a my jeszcze ruszamy do centrum bo nas martuana namówiła na name it
reklama
Heh. Igorek szczęśliwy że już w domku. To było jego pierwsze spotkanie w takim gronie i biedaczek nie wiedział co się dzieje:-( Ale całą drogę przespał zaraz dostanie mleczko i się pięknie pobawimy I piosenki pośpiewamy
Wszystkie dzieciaczki cudne:-) Nie mogę się doczekać kiedy Igorek dołączy do grupy małych rozrabiaków
Wszystkie dzieciaczki cudne:-) Nie mogę się doczekać kiedy Igorek dołączy do grupy małych rozrabiaków