reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Też uważam, że za drogie te pieluszki.

Gastone, wczoraj w nocy zrobiłam Twój serniczek:-) Dziś już połowa blachy zjedzona:-D Rafi łakomczuch wciągnął:-D
u mnie tez zniknal w taemniczych okolicznosciach :-D
my już w domku Bąbel od razu zasnął w aucie:-D
dzieciaczki się świetnie bawiły, później powysyłam wam foty

dziewczynki cieszę się, że was wszystkie dzisiaj zobaczyłam było superancko, chyba w tyle babek jeszcze się nie spotkałyśmy wcześniej:tak::-D:-D:-D

wszystkim mamusiom i przyszłym też WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU MATKI, OBY WAM SIĘ POCIECHY LUKSUSOWO I BEZSTRESOWO CHOWAŁY!!!!!!

justysia cudo maleństwo

camomile
mam nadzieję, że Igorek się uspokoił na spacerku, biduś tyle bab jeszcze dla niego nie do ogarnięcia;-):-D

a my jeszcze ruszamy do centrum bo nas martuana namówiła na name it:-D:-D

Fajnie ze Dzien Mamuski spedziloscie w tak wielkim gronie.:tak:

reklama
hej hej hej
ja tez czekam na fotki od was dziewczyny:)
marta a mi tak glupio bo zadna nie pomogla ci sprzatc:(:(:(:(:(:( nastepnym razem musimy miec papierowe talerze kubki i sztucce to roboty nie bedzie hehehhe

aaaa i dostalam dzis list z maternity ze musze isc do gp z probka moczu bo wynik nie jed=st jednoznaczny:( ciekawe jak oni to zrobili bo probke mialam sprawdzila paskiem i to wszystko....nic nie powiedziala i probki nie zatrzymala.....a badanie bylo tydzien temu......hahhahaha.....no ale nie przyszlo nic na temat testu glukozowego wiec chyba dobrze.......hmmmmmm....a moze cos nie tak z tym testem wlasnie?i moze sprawdzaja czy w moczu cukru nie ma co??????????ech sama sie juz zakrecilam....

Ostatnia edycja:
Heh. Igorek szczęśliwy że już w domku. To było jego pierwsze spotkanie w takim gronie i biedaczek nie wiedział co się dzieje:-( Ale całą drogę przespał zaraz dostanie mleczko i się pięknie pobawimy:tak: I piosenki pośpiewamy:elvis:

Wszystkie dzieciaczki cudne:-) Nie mogę się doczekać kiedy Igorek dołączy do grupy małych rozrabiaków:-D
Nawet nie zauważysz kiedy będzie rozrabiał heh i jeszcze zatęsknisz żeby był taki potulny hihih a im częściej będziesz przebywała w naszym gronie maluszek przywyknie :-D;-) Wiecie co udał nam się faktycznie ;-)dz;-)ień mamy fajny zrobiłyśmy sobie prezencik:-D A ja już posprzątałam obiadek nastawiony i maluch śpi robie sobie chwile relaksu hehhe i poczytam książkę od Oleńki;-) BOŻENKO JESZCZE RAZ DZIĘKUJE!!!!! I W;-)SZYSTKIM MAMCIO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej hej hej
ja tez czekam na fotki od was dziewczyny:)
marta a mi tak glupio bo zadna nie pomogla ci sprzatc:(:(:(:(:(:( nastepnym razem musimy miec papierowe talerze kubki i sztucce to roboty nie bedzie hehehhe
EJJJJJJJJJJ NO CO TY cała przyjemność po mojej stronie!!!!!!!!!!!!!!!!!byle częściej Aga przy takiej rodzince to my przecież mamy wprawe :-D

My już też w domku ;-)!!! Dzieci nam troszkę pospały, znaczy Igorek i Pyza, bo Laura była bardziej zaintersowana trasą niż spaniem hihihihihi :-D!!! Ale spotkanie bomba :-)!!! I Justysia21 i Megan234 też się pojawiły ze swoimi pociechami super :rofl2:!!! Mam nadzieję, że następne spotkanie będzie równie liczne, a może jeszcze licznijesz hehehehehe... No i w przyszłym tygodniu zaczekacie na mnie ze spotkaniami, co??? Od środy jestem już free :tak:

Ms.Marple, a coś się dzieje w Name It? Umknął mi jakoś ten temat :eek:...

Ah, no i mamusie wszystkiego dobrego, samych uśmiechów i rozpierającej dumy z naszych pociech!!!!

Zmykam do pitraszenia dla moich gościów :-p, ale jeszcze tu zajrzę!!!

no tez racja Marta:)
aaaa ja cie nawiedze w piatek wiesz bo justys avonik moj do ciebie podrzuci wiec go sobie odbiore i kawke spijemy przy okazji:):):):)
justys to moze tak byc ze avon do marty podrzucisz?????

a ja wogole nie wiem gdzxie ten sklep name it jest:(:(:(:(

no tez racja Marta:)
aaaa ja cie nawiedze w piatek wiesz bo justys avonik moj do ciebie podrzuci wiec go sobie odbiore i kawke spijemy przy okazji:):):):)
justys to moze tak byc ze avon do marty podrzucisz?????

a ja wogole nie wiem gdzxie ten sklep name it jest:(:(:(:(
Agulka Ty jak do siebie przyjeżdżaj;-)!!!!a sklepik name it jest w centrum na deptaczku i po prostu świetna kolekcja dla chłopaczków przyszła w świetnistych kolorkach:tak:kupiłam kilka rzeczy mojemu Malikowi może i Bożence uda coś się wybrać ot tyle:))) całe baby a ile frajdy:-D

Czesc dziewczynki ja sie dopiero teraz witamwszystkiego najlepszego z okazji DNIA MATKI
GASTONE dasz mi tez ten przepis na serniczek co go tak AINE zachwala no bo ja taki lasuch jestem na serniczki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
ech......dla chlopcow.......
no nic....
ja jutro sie chyba kopsne z ta probka moczu do gp:) bede miec z glowy przynajmniej:)
To eech to myśle rozmażenie jak to będzie kiedy Ty będziesz chłopaka ubierać co????hheheh już nie długo ;-)Najwyżej dorobimy sisiorka hihii:-D A idz idż do tego gp lepiej wcześniej sama wiesz!:))

Do góry