reklama
K
krycha
Gość
Witam się z Wami słonecznie i do wieczorka mamusie, bo znów będziemy "w terenie" hehehehe cały dzień!!!! Ale się cieszę, widzę, że lektura się na zamkniętym szykuje ;-) i tu pewnie też będzie co czytać - relaksik na wieczór hihihihihihi... Miłego dnia Wam życzę, buźka!!!!!!
D
drozdusia
Gość
dzień doberek.prawie wszyscy gdzieś ciągną.ja z Laurą tylko do kościoła i ewentualnie jakiś spacerek.mężuś pracuje więc jesteśmy uziemione.ale w następny weekend sobie odbijemy.o ile pogoda dopisze.a noc to miałam z przebojami.od jakiegoś czasu mała chodziła spać o 20 a wczoraj się zbuntowała i męczyłam się z nią do 23.cały dzień czekałam na męża aż wróci z pracy a tu przyszło mi wieczór spędzić przy łóżeczku.a potem kilka pobudek w nocy.zawsze tak jest jak nie zaśnie o swojej godzinie.a do tego ząbkowanie.mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej.miłej niedzieli
K
krycha
Gość
dzień doberek.prawie wszyscy gdzieś ciągną.ja z Laurą tylko do kościoła i ewentualnie jakiś spacerek.mężuś pracuje więc jesteśmy uziemione.ale w następny weekend sobie odbijemy.o ile pogoda dopisze.a noc to miałam z przebojami.od jakiegoś czasu mała chodziła spać o 20 a wczoraj się zbuntowała i męczyłam się z nią do 23.cały dzień czekałam na męża aż wróci z pracy a tu przyszło mi wieczór spędzić przy łóżeczku.a potem kilka pobudek w nocy.zawsze tak jest jak nie zaśnie o swojej godzinie.a do tego ząbkowanie.mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej.miłej niedzieli
A w jakim wieku jest Twoja Laura?? Jakoś nie doczytałam ... Jeśli zaś chodzi o pogodę w przyszły weekend to ja też mocno trzymam kciuki, bo wolałabym żeby moi goście o irlandzkiej pogodzie dowiedzieli się tylko z opowiadań ;-)!!! No i my niestety też nie nad ocean pędzimy , no, ale w domu siedzieć nie będziemy hihihihihi...
D
drozdusia
Gość
hej camomile.chętnie przyłączę się do waszych spacerów:-)Witam nową mamuśkę Ja mieszkam w centrum, na spacery chodzimy często, też nam brak znajomych do pogaduszek ( choć ostatnio mamy fajna KRYCHE Do pogadania i spacerowania) więc można się spotkać tu i tam;-)
Laura ma 9 miesięcy.niedługo w sumie skończy 10.i straszny z niej urwis i żywczyk.odkąd zaczęła raczkować-masakra.czasami brak mi tchuA w jakim wieku jest Twoja Laura?? Jakoś nie doczytałam ... Jeśli zaś chodzi o pogodę w przyszły weekend to ja też mocno trzymam kciuki, bo wolałabym żeby moi goście o irlandzkiej pogodzie dowiedzieli się tylko z opowiadań ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
krycha
Gość
hej camomile.chętnie przyłączę się do waszych spacerów:-)
Laura ma 9 miesięcy.niedługo w sumie skończy 10.i straszny z niej urwis i żywczyk.odkąd zaczęła raczkować-masakra.czasami brak mi tchu
Aha, czyli dość zbliżony wiek ma moja Pyza :-)!!! A na spacerek na pewno się zgadamy ;-), tylko w tygodniu, przynajmniej jeśli chodzi o mnie!!!
Olivca, hmmm... Basen... Hmmm...
Dobra, zmykam, do wieczorka, paaaaa
reklama
D
drozdusia
Gość
chyba nie jest tak źle.ja za chwilę też będę okrąglutka i tłuściutka:-) aż nie mogę się doczekać...
nie ma problemu,ja tam jestem dyspozycyjna:-).też uciekam bo nastąpiła zmiana planów-dzięki ms.marple;-)Aha, czyli dość zbliżony wiek ma moja Pyza :-)!!! A na spacerek na pewno się zgadamy ;-), tylko w tygodniu, przynajmniej jeśli chodzi o mnie!!!
Olivca, hmmm... Basen... Hmmm...
Dobra, zmykam, do wieczorka, paaaaa
Ostatnio edytowane przez moderatora: