reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

o tak tak Justyś ja już się nie mogę doczekać relacji. To cudownie, że Julcia jest taka grzeczniutka... co jadłaś jak byłaś w ciąży, że masz teraz takiego aniołka?

reklama
Witam się z Wami słonecznie i do wieczorka mamusie, bo znów będziemy "w terenie" :-p hehehehe cały dzień!!!! Ale się cieszę, widzę, że lektura się na zamkniętym szykuje ;-) i tu pewnie też będzie co czytać - relaksik na wieczór hihihihihihi... Miłego dnia Wam życzę, buźka!!!!!! :sorry2:

witajcie o pięknym poranku:-D
wczoraj deko pogrilowaliśmy, a dzisiaj jedziemy nad ocean wykorzystać słoneczko

do klikania wieczorkiem papa

Witam sie i ja i widze ze szyscy gdzies cigna zeby wykorzystac pogode.My sie szykujemy do snidanka a potem jak wszyscy chop - nad ocean.

dzień doberek.prawie wszyscy gdzieś ciągną.ja z Laurą tylko do kościoła i ewentualnie jakiś spacerek.mężuś pracuje więc jesteśmy uziemione.ale w następny weekend sobie odbijemy.o ile pogoda dopisze.a noc to miałam z przebojami.od jakiegoś czasu mała chodziła spać o 20 a wczoraj się zbuntowała i męczyłam się z nią do 23.cały dzień czekałam na męża aż wróci z pracy a tu przyszło mi wieczór spędzić przy łóżeczku.a potem kilka pobudek w nocy.zawsze tak jest jak nie zaśnie o swojej godzinie.a do tego ząbkowanie.mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej.miłej niedzieli

dzień doberek.prawie wszyscy gdzieś ciągną.ja z Laurą tylko do kościoła i ewentualnie jakiś spacerek.mężuś pracuje więc jesteśmy uziemione.ale w następny weekend sobie odbijemy.o ile pogoda dopisze.a noc to miałam z przebojami.od jakiegoś czasu mała chodziła spać o 20 a wczoraj się zbuntowała i męczyłam się z nią do 23.cały dzień czekałam na męża aż wróci z pracy a tu przyszło mi wieczór spędzić przy łóżeczku.a potem kilka pobudek w nocy.zawsze tak jest jak nie zaśnie o swojej godzinie.a do tego ząbkowanie.mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej.miłej niedzieli

A w jakim wieku jest Twoja Laura?:confused:? Jakoś nie doczytałam :baffled:... Jeśli zaś chodzi o pogodę w przyszły weekend to ja też mocno trzymam kciuki, bo wolałabym żeby moi goście o irlandzkiej pogodzie dowiedzieli się tylko z opowiadań ;-)!!! No i my niestety też nie nad ocean pędzimy :dry:, no, ale w domu siedzieć nie będziemy hihihihihi...

Witam nową mamuśkę:) Ja mieszkam w centrum, na spacery chodzimy często, też nam brak znajomych do pogaduszek ( choć ostatnio mamy fajna KRYCHE:) Do pogadania i spacerowania) więc można się spotkać tu i tam;-)
hej camomile.chętnie przyłączę się do waszych spacerów:-)

A w jakim wieku jest Twoja Laura?:confused:? Jakoś nie doczytałam :baffled:... Jeśli zaś chodzi o pogodę w przyszły weekend to ja też mocno trzymam kciuki, bo wolałabym żeby moi goście o irlandzkiej pogodzie dowiedzieli się tylko z opowiadań ;-)
Laura ma 9 miesięcy.niedługo w sumie skończy 10.i straszny z niej urwis i żywczyk.odkąd zaczęła raczkować-masakra.czasami brak mi tchu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja miałam też spacerkować ale idziemy na basen juuuuupiii:) Mam nadzieję że nie będzie za dużo wielorybków takich jak ja bo inaczej połowę wody ubędzie:)

hej camomile.chętnie przyłączę się do waszych spacerów:-)
Laura ma 9 miesięcy.niedługo w sumie skończy 10.i straszny z niej urwis i żywczyk.odkąd zaczęła raczkować-masakra.czasami brak mi tchu

Aha, czyli dość zbliżony wiek ma moja Pyza :-)!!! A na spacerek na pewno się zgadamy ;-), tylko w tygodniu, przynajmniej jeśli chodzi o mnie!!!

Olivca, hmmm... Basen... Hmmm... :-D

Dobra, zmykam, do wieczorka, paaaaa

reklama
chyba nie jest tak źle.ja za chwilę też będę okrąglutka i tłuściutka:-) aż nie mogę się doczekać...

Aha, czyli dość zbliżony wiek ma moja Pyza :-)!!! A na spacerek na pewno się zgadamy ;-), tylko w tygodniu, przynajmniej jeśli chodzi o mnie!!!

Olivca, hmmm... Basen... Hmmm... :-D

Dobra, zmykam, do wieczorka, paaaaa
nie ma problemu,ja tam jestem dyspozycyjna:-).też uciekam bo nastąpiła zmiana planów-dzięki ms.marple;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry