reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Nastukałyście tyle, że jeju :szok:!!! A ja myślałam, że dziś cisza będzie, bo takie piękne słonko świeciło (i świeci dalej), że aż wstyd przed kompem siedzieć ;-)! My niedawno wróciliśmy dopiero do domku, taki szwędacz nam się włączył hehehehe, ale z dzisiejszych wojaży mam śluczną letnią kieckę (no, mi się podoba!!!) - mąż mi kupił :-D!!!

Drozdusia, miło Cię poznać - a gdzie mieszkasz, tak dokładniej? Bo ja mieszkam w samym centrum i Camomile też :sorry2:!!!!! MartaF - gratuluję i życzę żeby Wam się dzidzia zdrowo rozwijała:tak:!!!!!!!! Aga_irlandia, sto lat dla Młodej i spełnienia marzeń :-)!!!

Dziewczyny orientujecie się od której są jutro czynne sklepy w Cresent?

również mi miło kryśka:-) a mieszkam rzut beretem od st john's catedral-jakieś 300 może 500 metrów.do centrum idę jakieś 15 minut spacerowym krokiem

reklama
4 ciąże to rzeczywiście wyzwanie.ja jestem w drugiej i pewnie już ostatniej bo tak sobie zaplanowaliśmy.pierwszą ciążę super zniosłam-zero dolegliwości i do samego porodu na pełnych obrotach.ta druga też się zaczęła dobrze także nie mogę narzekać.trochę przeraża mnie to że będzie mała różnica między brzdącami ale co tam,damy radę.a ty martuana niebawem dojdziesz do siebie i zaczniesz używać życia:-)
HEHHE ja planowałam 3 ciąże 4 wyszła przy okazji:-Da im mniejsza różnica tym lepiej dla dzieciaczków aczkolwiek Ty będziesz miała ręce peeeeeeeełne roboty hihihih Tyle że potem z górki:tak: A ja już się ciesze chwilami po porodzie hijjhi oczywiście w marzeniach:-D

mam świadomość że będzie co robić ale jeszcze łudzę się odrobinę że nie będzie tak źle.a tak na poważnie to jak na razie jestem jakoś dziwnie spokojna i na razie przerażona nie jestem.pewnie minie mi za jakieś kilka miesięcy:-D.zmykam bo moja pociecha coś się buntuje dzisiaj przed spaniem i chyba będę musiała z nią powalczyć.spokojnej nocy

ale tu sie nadzialo od wczoraj!!!OLA GRATULUJE CÓRECZKI!!!A MARCIE SYNKA :)
i witam nowa kolezanke :)
mam nadzieje,ze jutro bedzie super pogoda i wybierzemy sie nad ocean...
a dzis leniwy wieczór przy jakims filmiku przy jedzonku od chinczyka :) wyslalam wlasnie meza bo zachcialo mi sie wołowinki..buziaki!!!!

Czesc mamuski:-)Kurcze ale musialam nadrobic...ufff
Witam nowa kolezanke:-)
Wszystkim oczekujacym mama gratuluje poznania plci dzidziusow:-D
A my dzis bylismy nad oceanem a jutro sie wybieramy do Cobh:tak:
No to uciekam zajrze znowu moze jutro:-p

hej mamuśki:)jestem mamą 9-ciomiesięcznej Laury.mieszkamy w Limerick niedaleko centrum i szukamy towarzystwa do pogaduszek i długich spacerów.tata Laury pracuje a nasza wzajemna adoracja przestała nam już wystarczać.zajrzałam tutaj zachęcona przez ms.marple i liczę na owocną współpracę;-).bonia-my też właśnie wróciłyśmy ale chyba jeszcze się wybierzemy bo słońce nie schodzi z naszego limerickiego nieba

Witam nową mamuśkę:) Ja mieszkam w centrum, na spacery chodzimy często, też nam brak znajomych do pogaduszek ( choć ostatnio mamy fajna KRYCHE:) Do pogadania i spacerowania) więc można się spotkać tu i tam;-)

witaj drozdusia, ale fajnie, jest nas więcej i więcej. Rozgosć się i czuj się jak w domku:)
MartaF no to ja zaczynam się martwić bo pani na skanie powiedziała nam ze maleństwo jest troszkę małe, no i jakby porównać to ma rzeczywiscie do piero 1650 a dziś zaczęłam 32 tydzień, Ty zaś jesteś może coś koło 23go i mały ma 1750.... Mój skarb mówi, że to przez niską hemoglobinę i potrzebuję więcej witamin, żelaza i zdrowego jedzonka (a te moje obiadanie się to często bezwartościowe) no i to są skutki..... Chyba jednak pójdę do polskiej Pani doktor gdzieś za dwa tygodnie...
Aguś dziękujemy za wspaniałe przyjęcie, N.padł jak kawka jak tylko dotarliśmy do domu-myślałam że biedak po schodach nie wejdzie hihi Ale na zdrowie mu wyjdzie taki relaksik

reklama
ufff nadrobilam w koncu
Olus gratuluje Corci !!!!!!!!!!!!!!! witam nowa kolezanke!!!!!!!!!!!!!!!!
u mnie wszystko ok Julcia jest cudowna istny anioleczek..... w ogole nie placze a jak jest glodna to sobie steka cos pod noskiem.... spacerek zaliczony juz mamy i wczoraj i dzisiaj wiec jestesmy od poczatku aktywne..... na zamknietym jutro opisze porod..... slodkich snow kobitki :)

Do góry