reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Cześć dziewczęta:)) Witam Cię drozdusia:))) Miło że jest nas więcej:) AGA STO LAT DLA POCIECHY;-) Moja imienniczko gratuluje syneczka widocznie Marty w tym roku mają szczęście na chłopaków Aga może zmienisz imie hihihi:-D A ja dzisiaj napawam się mężusiem;-)Nawet dzisiaj żeberka upiekł i tyyyyyyyyyyyyle sałatek dla swojej żonki narychtował :tak:ależ ja mam dobrze ;-) musze się zastanowić czy aby napewno chcę urodzić czy może jeszcze poużywam sobie :-D

reklama
rzeczywiście,ciąża to piękny okres i chciałoby się żeby trwał wiecznie.ja też jestem rozpieszczana i na szczęście to dopiero początek więc jeszcze trochę się nacieszę

Ech fajnie byc tak rozpiesczanym, moj maz byl taki wyrozumialy dla mnie a teraz heheh szkoda gadac :-D
No i ja spadam bo czekam na gosci.Ale powiem ze nie bede jadla rarytasow bo sobie zrobilam ten serniczek z mleka i duzo kalorii to on nie ma.. (ale sie usprawiedliwam co? :-D:-D:-D)

Witajcie Mamy z Limerick i nie tylko::-)
Pisałam już wcześniej na forum na temat indywidualnych spotkań z położną w Europejski Centrum Pomocy i Wsparcia w Limerick.Dzisiaj chciałabym zaproponować cykl sześciu cotygodniowych spotkań na temat ciąży, porodu i czasu poporodowego który rusza w Limerick od 07 czerwca 2009roku.
Wklejam poniżej ulotkę informacyjną na ten temat.
Serdecznie zapraszam wszystkie mamy oczekujące narodzin dziecka wraz z TATUSIAMI:tak:.
Dużo zdrowia przesyłam:-)

Załączniki

• Ulotka.jpg
    Ulotka.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 29
rzeczywiście,ciąża to piękny okres i chciałoby się żeby trwał wiecznie.ja też jestem rozpieszczana i na szczęście to dopiero początek więc jeszcze trochę się nacieszę
Oj ja już nieeeeeeeeeee chce być w ciąży :no: mam już dość dzwigania i swojego stękania ja lubie być w pełni dyspozycyjna uwielbiam biegać i takie tam a teraz nawet do sklepu już mam problemy czuje się jak słonica:-(sypiam zle w dzień jestem zmęczona i wciąż bym ryczała :-p Mężuś mnie rozpieszcza i bez ciąży a ja się już czuje taka nieatrakcyjna bleeeeeeeeeeee:no:Pocieszam się że jeszcze troszke i w nagrode będzie dzidzia:-)ale ile można chodzić w ciąży?jak bym zsumowała te 4 ciąże to wychodzą 3 lata niedyspozycji hihih troche długo nie???:-DWarto warto ale ile trzeba się nacierpieć:-D OKI dość już bleble:tak:

Nastukałyście tyle, że jeju :szok:!!! A ja myślałam, że dziś cisza będzie, bo takie piękne słonko świeciło (i świeci dalej), że aż wstyd przed kompem siedzieć ;-)! My niedawno wróciliśmy dopiero do domku, taki szwędacz nam się włączył hehehehe, ale z dzisiejszych wojaży mam śluczną letnią kieckę (no, mi się podoba!!!) - mąż mi kupił :-D!!!

Drozdusia, miło Cię poznać - a gdzie mieszkasz, tak dokładniej? Bo ja mieszkam w samym centrum i Camomile też :sorry2:!!!!! MartaF - gratuluję i życzę żeby Wam się dzidzia zdrowo rozwijała:tak:!!!!!!!! Aga_irlandia, sto lat dla Młodej i spełnienia marzeń :-)!!!

Dziewczyny orientujecie się od której są jutro czynne sklepy w Cresent?

Krycha tesco jest czynne całą dobe ale myśle że nie o ten sklep Ci chodzi :-DWięc inne sklepki są czynne od 12 i 12trzydzieści:)) :-DI Udanych jutro:))

Krycha tesco jest czynne całą dobe ale myśle że nie o ten sklep Ci chodzi :-DWięc inne sklepki są czynne od 12 i 12trzydzieści:)) :-DI Udanych jutro:))

Śliczne dzięki :sorry2:!!! Aaaa i jeszcze jedno pytanko czy orientujecie się czy jest jakiś autobus który jeździ z Parkway, znaczy tych okolic, właśnie w okolice Cresent? Sorki za te pytania, ale ja się absolutnie nie orientuję, a musimy jutro być i tu i tu, a autka nie mamy...

reklama
Oj ja już nieeeeeeeeeee chce być w ciąży :no: mam już dość dzwigania i swojego stękania ja lubie być w pełni dyspozycyjna uwielbiam biegać i takie tam a teraz nawet do sklepu już mam problemy czuje się jak słonica:-(sypiam zle w dzień jestem zmęczona i wciąż bym ryczała :-p Mężuś mnie rozpieszcza i bez ciąży a ja się już czuje taka nieatrakcyjna bleeeeeeeeeeee:no:Pocieszam się że jeszcze troszke i w nagrode będzie dzidzia:-)ale ile można chodzić w ciąży?jak bym zsumowała te 4 ciąże to wychodzą 3 lata niedyspozycji hihih troche długo nie???:-DWarto warto ale ile trzeba się nacierpieć:-D OKI dość już bleble:tak:

4 ciąże to rzeczywiście wyzwanie.ja jestem w drugiej i pewnie już ostatniej bo tak sobie zaplanowaliśmy.pierwszą ciążę super zniosłam-zero dolegliwości i do samego porodu na pełnych obrotach.ta druga też się zaczęła dobrze także nie mogę narzekać.trochę przeraża mnie to że będzie mała różnica między brzdącami ale co tam,damy radę.a ty martuana niebawem dojdziesz do siebie i zaczniesz używać życia:-)

Do góry