reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam
byłam dzisiaj w Limericku i sie okazało ze dzidzia jest większa, czyli starsza o około miesiąca:-)no i ze będzie SYNEK:-D i wazy 1750g. :-pa moja waga stoi w miejscu
Aga sto lat dla córki

synek no proszę znalazł się konkurent:-D:-D:-D
gratulacje MartaF a co chciałaś mieć synka czy córeczkę?
a jak to się stało, ze starszy o miesiąc?:confused:

reklama
synek no proszę znalazł się konkurent:-D:-D:-D
gratulacje MartaF a co chciałaś mieć synka czy córeczkę?
a jak to się stało, ze starszy o miesiąc?:confused:
chcieliśmy synka,:-) a wyszło tak że poprostu miałam miesiączke raz jak juz byłam w ciązy,:tak: Brzozowski to przeoczył jak byłam na początku na usg :baffled::dry:ale naszczęście zminiłam lekarza na lekarke i wyszło na usg ze jest juz mózg wykształcony i jest to około 18 tygodnia i będzie chłop duży jak dąb:-Dchociaz mnie to przeraża (waga):sorry2:

witam
byłam dzisiaj w Limericku i sie okazało ze dzidzia jest większa, czyli starsza o około miesiąca:-)no i ze będzie SYNEK:-D i wazy 1750g. :-pa moja waga stoi w miejscu
Aga sto lat dla córki

gratuluję synka:-)a na kiedy termin?ja też czekam na swojego brzdąca ale jest jeszcze za wcześnie żeby określić płeć.jednak mam cichą nadzieję że tym razem będzie synuś

Apropo bolu glowy ALEX bylas na tym przeswietleniu czy nie???

Dzwonilam tam i lekasz mnie sie pytal jak glowa to mu mowie ze od jakis 2 tygodni naszczescie czuje sie dobrze to on stwierdzil ze narazie przeswietlwnie jest zbedne i mam przyjsc jak mi sie tabletki skoncza ale to juz chyba bedzie jak wroce z Polski

A tak wogule to witajcie

gratuluję synka:-)a na kiedy termin?ja też czekam na swojego brzdąca ale jest jeszcze za wcześnie żeby określić płeć.jednak mam cichą nadzieję że tym razem będzie synuś
termin cięzko określic bo teraz z miesiączki (wczesniejszej) to na 11 października a z usg to narazie 25 październik, tak sie wiercił ze cięzko było zmierzyc, mamy sprawdzic za 6 tygodni

dzięki alex za suwaczek tylko teraz musze zmienic dane

Heja. Ja tez dzis na grilla sie wybieram....dobrze ze sloneczko sie pojawio....

witam cie drozdusia :tak:
MartaF to ja ci powiem ze rozpietosc w moim terminie wynosila 4 tygodnie !:tak:

reklama
beakta,alex-witajcie:-).zazdroszczę grillowania.ja jestem dzisiaj skazana na oczekiwanie na powrót męża z pracy.na szczęście w towarzystwie córci a że strasznie dziś broi to mam co robić

Do góry