reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzień doberek :-D!!!! Miłej soboty i słonka życzę ;-)!!!!!!!!!!! Może później zacznie świecić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam sie w deszczowy poranek :baffled:

Gastone superancki Jasiek...powiedz ile on juz ma ?...i az mi sie tak strtasznie smutno zrobilo jak przeczytalam ze lezy w szpitalu......ale ok z nim???.:-(taki maluszek naprawde do schrupania...:tak:
Prawie 9 miesiecy.Ma bidulek juz trzeci raz zapalenie pluc.Mnie tez go szkoda , bo on w dodatku jest tak uroczy ze jak choruje, to nawet o tym nie wiesz, bo sie caly czas usmiecha.To dziecko nigdy nie placze.Jest zupelnie inny niz dzieciaki u nas w rodzinie.Ale jedno ma takie same,powalajace oczy.Ech moj dziadek przekazal nam urocze geny :-D
Dzień doberek :-D!!!! Miłej soboty i słonka życzę ;-)!!!!!!!!!!! Może później zacznie świecić...

.......watpie :baffled:

hej mamuśki:)jestem mamą 9-ciomiesięcznej Laury.mieszkamy w Limerick niedaleko centrum i szukamy towarzystwa do pogaduszek i długich spacerów.tata Laury pracuje a nasza wzajemna adoracja przestała nam już wystarczać.zajrzałam tutaj zachęcona przez ms.marple i liczę na owocną współpracę;-).bonia-my też właśnie wróciłyśmy ale chyba jeszcze się wybierzemy bo słońce nie schodzi z naszego limerickiego nieba

hej mamuśki:)jestem mamą 9-ciomiesięcznej Laury.mieszkamy w Limerick niedaleko centrum i szukamy towarzystwa do pogaduszek i długich spacerów.tata Laury pracuje a nasza wzajemna adoracja przestała nam już wystarczać.zajrzałam tutaj zachęcona przez ms.marple i liczę na owocną współpracę;-).bonia-my też właśnie wróciłyśmy ale chyba jeszcze się wybierzemy bo słońce nie schodzi z naszego limerickiego nieba

witaj drozdusia w naszym klubie mamuśkowym, jak widzisz w weekendy tutaj puchy wszystkie mamuśki zajmują się mężusiami:-D:-D ale od pn do pt jest z kim pogadać:tak:

dla oglądających nk zdradzę, że Laura do dziewczyna mojego Bąbla z ostatniego zdjęcia:tak: niezła laska co?:-D:-D

jak na razie mój Bąbel ma branie bo dookoła same laski ;-):-D:-D

olivco
szkoda, że się wyprowadzasz bo Bąbel miałby jeszcze jedną laskę z egzotyczną urodą:tak:
teraz czekamy na wieści z usg agi, czy to będzie konkurent dla Bąbla:confused:

a jednak :-D:-D:-D niedowiarki to jest irlandia:cool2:

my już po spacerku a tu taka cisza, że wy chyba jeszcze spacerujecie korzystając ze słoneczka
taaak spacerujemy miedzy lodowka a stolem :-D:-D:-D
Witaj wsrod nas ;-)

dzien doberek :)
ms.marple .....vera i jej facet chca zobaczyc tego twojego golfa bo im mowilam ze macie do sprzedania:)dzwonilam wczoraj ale mi sie ciagle poczta wlaczala:)jak cos to dryndne:)jesli jeszcze te auto masz:)...aaaa i napisz mi ile za niego:) na pywatnej oczywiscie wiadomosci:)

dobra:)
uciekam:)
bo gosci beda :) Srednia cirka 12 urodzinki dzis ma:)
papatki

reklama
witam
byłam dzisiaj w Limericku i sie okazało ze dzidzia jest większa, czyli starsza o około miesiąca:-)no i ze będzie SYNEK:-D i wazy 175g.( troche sie rozpedziłam z tymi cyferkami) :-pa moja waga stoi w miejscu
Aga sto lat dla córki

Ostatnia edycja:
Do góry