K
krycha
Gość
Dzień doberek !!!! Miłej soboty i słonka życzę ;-)!!!!!!!!!!! Może później zacznie świecić...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawie 9 miesiecy.Ma bidulek juz trzeci raz zapalenie pluc.Mnie tez go szkoda , bo on w dodatku jest tak uroczy ze jak choruje, to nawet o tym nie wiesz, bo sie caly czas usmiecha.To dziecko nigdy nie placze.Jest zupelnie inny niz dzieciaki u nas w rodzinie.Ale jedno ma takie same,powalajace oczy.Ech moj dziadek przekazal nam urocze genyGastone superancki Jasiek...powiedz ile on juz ma ?...i az mi sie tak strtasznie smutno zrobilo jak przeczytalam ze lezy w szpitalu......ale ok z nim???.:-(taki maluszek naprawde do schrupania...
Dzień doberek !!!! Miłej soboty i słonka życzę ;-)!!!!!!!!!!! Może później zacznie świecić...
.......watpie
a jednak niedowiarki to jest irlandiaJa już też...
hej mamuśkijestem mamą 9-ciomiesięcznej Laury.mieszkamy w Limerick niedaleko centrum i szukamy towarzystwa do pogaduszek i długich spacerów.tata Laury pracuje a nasza wzajemna adoracja przestała nam już wystarczać.zajrzałam tutaj zachęcona przez ms.marple i liczę na owocną współpracę;-).bonia-my też właśnie wróciłyśmy ale chyba jeszcze się wybierzemy bo słońce nie schodzi z naszego limerickiego nieba
taaak spacerujemy miedzy lodowka a stolema jednak niedowiarki to jest irlandia
my już po spacerku a tu taka cisza, że wy chyba jeszcze spacerujecie korzystając ze słoneczka
Witaj wsrod nas ;-)hej mamuśkijestem mamą 9-ciomiesięcznej Laury.mieszkamy w Limerick niedaleko centrum i szukamy towarzystwa do pogaduszek i długich spacerów.tata Laury pracuje a nasza wzajemna adoracja przestała nam już wystarczać.zajrzałam tutaj zachęcona przez ms.marple i liczę na owocną współpracę;-).bonia-my też właśnie wróciłyśmy ale chyba jeszcze się wybierzemy bo słońce nie schodzi z naszego limerickiego nieba
gastone ja też dzisiaj grzeszę jak diabli, a jeszcze wybieram się na grilla i na pewno dietę szlag trafi od pn ścisły posttaaak spacerujemy miedzy lodowka a stolem