reklama
K
krycha
Gość
Ja również życzę słodkich snów, do jutra :-)
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Hejka ja tez dopiero sie witam:-)Ola jestesmy na strazy!
A wiecie co ze ja bym sie wybrala do Justysi moze w piatek na chwilke...avonki bym odebrala.Jezeli oczywiscie chamsko sie nie wpraszamI oddalabym Bozence aparacik i ksiazki bym wam podrzucila bo teraz niemam czasu czytac nawet
A co wogole z Justynka,moze juz rodzi a my tu planujemy odwiedziny?
A wiecie co ze ja bym sie wybrala do Justysi moze w piatek na chwilke...avonki bym odebrala.Jezeli oczywiscie chamsko sie nie wpraszamI oddalabym Bozence aparacik i ksiazki bym wam podrzucila bo teraz niemam czasu czytac nawet
A co wogole z Justynka,moze juz rodzi a my tu planujemy odwiedziny?
Ostatnia edycja:
K
krycha
Gość
Dzień dobry, miłego dnia życzę i do później, pa
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
witam sie
witam sie
Dzięńdoberek)Moi pojechali do szkoły i pracy ja jeszcze czekam aż mi mężuś autko zwróci hehh i na zakupki:-) Ale wiecie co w nocy przeszłam sama nie wiem co mi było Malik mi się obudził koło 2 a ja nawet do niego wstać nie mogłam M na dole dłubał przy sprzęcie a mnie takie dreszcze ogarneły że szok dobrze że usłyszał że coś nie tak pootulał mnie kocami i pierzynami przytulił a mi aż zębiska tak dygotały że bałam się że się połamią I to tak z godzine potem mi było tak duszno że oddechu brakowało)ALE TERAZ CZUJE SIĘ WYŚMIENICIEAle co to było nie wiem żebym chociaż przeziębiona była to zrozumiałabym a tu nic)
reklama