reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
witam witam
zajeta bylam i dlatego sie dopiero teraz przyczlapalam....
aine powiadasz ze rafi do gpsa wprowadzal aldika?????o rany mam nadzieje ze dotarliscie do tego w irlandii a nie angli hahahhahah
martus co masz zrobic?????podac mi reke kochana bo ja zakaz juz mam od tygodnia buuuuuuuu....i mam nadzieje ze moze za tydzien mi ten zakaz zdejma.......ech......coby mi tak nie pozostalo do konca ciazy .......
zajeta bylam i dlatego sie dopiero teraz przyczlapalam....
aine powiadasz ze rafi do gpsa wprowadzal aldika?????o rany mam nadzieje ze dotarliscie do tego w irlandii a nie angli hahahhahah
martus co masz zrobic?????podac mi reke kochana bo ja zakaz juz mam od tygodnia buuuuuuuu....i mam nadzieje ze moze za tydzien mi ten zakaz zdejma.......ech......coby mi tak nie pozostalo do konca ciazy .......
beakta
Mammy of boys & girl
A mnie jeszcze katar zlapal. Kaszel coraz gorszy i jeszcze Klaudie cos lapie. ...jeju...no i widze ze Nico jakby katarek dostawal.:-(...byle tylko to... Wszyscy sie pochorujemy....och...
aga_irlandia
a co z tym sernikiem zrobilas go, Aniu?
aga_irlandia
a tak po drodze to Bozenko nie moglas mnie zahaczyc????????????co???????
No moze nie kolo Ennis..To nad oceanem :-)krycha, a co Cię tak wzięło na solarium?;-)
Onet.pl Wiadomości taką oto lekturkę sobie zapodałam, poczytajcie ku przestrodze, to gdzieś koło Ennis...
Aine zjakiego serka w Aldiku robisz sernik??Dawaj przepis moze mezowi zasmakuje niz tradycyjny?A za mna salatka z gyrosem kurczaka chodzi i pech chcial ze kapusty pekinskiej nigdzie nie maa buuuuuu
Ms.Marple mnie Was również. Tylko następnym razem może dłuższy ten spacer będzie???
Hallo!!! Która z mamusiek ma małego alergika??Potrzebuję konsultacji...Zarzuciłam temat jakiś czas temu ale zero odzewu.:-(
Pogoda dzisiaj butelkowa ale spacer zaliczony. Dzięki Krycha;-)
A!!! Zapomniałam.... Czy ja też mogę dostać przepis na sernik??
Hallo!!! Która z mamusiek ma małego alergika??Potrzebuję konsultacji...Zarzuciłam temat jakiś czas temu ale zero odzewu.:-(
Pogoda dzisiaj butelkowa ale spacer zaliczony. Dzięki Krycha;-)
A!!! Zapomniałam.... Czy ja też mogę dostać przepis na sernik??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczynki a może tak w piątek byście na kawusie do mnie wpadły??co wy na to? Jakoś tak Piątek bez babskiego zlotu dziwny hehhe a tak byśmy troszkę poplotkowały co??dajcie znać co wy na to ok??Bożenko zarezerwuj sobie autko hehhe