Ja upieklam wczoraj meega sernik dla meza.Bo popierwsze ja slodyczy nie jadam a po drugie sernika nie lubie A maz mega zadowolony bo caly sernik dla niego i uwierzcie mi zniknie zanim sie obejrzeja też w temacie placków, hihi. właśnie czekam na Rafiego i jedziemy po produkty aaa, Aga-siedzisz? Rafał właśnie wprowadza Aldiego do GPS-a ty już dobrze wiesz, co to znaczy hahahahah. pewnie z sernika nici
lecę dziewczynki, miłego dnia!!
Witam laseczki )A ja dzisiaj jade do materniti Oleńka jedzie ze mną,mam nadzieje że szybko mnie załatwią ale jak zwykle pewnie niczego się nie dowiem:-(ale zobaczymy)A potem jedziemy do Agi na kawke heh)A M.dał mi wczoraj popalić że jak zwykle sama wszystko przenosiłam i urządzałam ten pokoik Malika ale w nocy był zadowolony że sypialnia była TYLKO NASZA A mały jaki zadowolony)i nawet sie nie buntował byle tak dalej;-)
Madry ten twoj synus, az pozadrocic
Moj ma pokoik hih ale tylko ma bo spi z tata w pokoju bo lazi do niego.Ale juz sie przymierzamy znow do ostrej lekcji spania w swoim pokoju!
Megan wstawiaj ten suwaczek bo trzymasznas w napieciu!!! Jak zwykle zadymiara! Powiedzils ze rodzin sie powiekszy ale dalej nam nie wiadomo czy dzidzia bedzie czy moze jakies zwierzatko?