reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ja też w temacie placków, hihi. właśnie czekam na Rafiego i jedziemy po produkty;) aaa, Aga-siedzisz? Rafał właśnie wprowadza Aldiego do GPS-a:-D:-D:-D ty już dobrze wiesz, co to znaczy hahahahah. pewnie z sernika nici:-D:-D

lecę dziewczynki, miłego dnia!!
Ja upieklam wczoraj meega sernik dla meza.Bo popierwsze ja slodyczy nie jadam a po drugie sernika nie lubie :no: A maz mega zadowolony bo caly sernik dla niego i uwierzcie mi zniknie zanim sie obejrze :-D
Witam laseczki :))A ja dzisiaj jade do materniti :)Oleńka jedzie ze mną,mam nadzieje że szybko mnie załatwią ale jak zwykle pewnie niczego się nie dowiem:-(ale zobaczymy:))A potem jedziemy do Agi na kawke heh:))A M.dał mi wczoraj popalić że jak zwykle sama wszystko przenosiłam i urządzałam ten pokoik Malika ale w nocy był zadowolony że sypialnia była TYLKO NASZA:-D:-D A mały jaki zadowolony:))i nawet:-D sie nie buntował :)byle tak dalej;-)

Madry ten twoj synus, az pozadrocic :tak:
Moj ma pokoik hih ale tylko ma bo spi z tata w pokoju bo lazi do niego.Ale juz sie przymierzamy znow do ostrej lekcji spania w swoim pokoju!
Megan wstawiaj ten suwaczek bo trzymasznas w napieciu!!! Jak zwykle zadymiara! Powiedzils ze rodzin sie powiekszy ale dalej nam nie wiadomo czy dzidzia bedzie czy moze jakies zwierzatko?:-D

reklama
Krycha no w Limerick to nie bylam jeszcze w zadbyn solaruium ale u nas w Ennis jest filia solarium z Limerik. Zanet sie nazywa czy jakos tak. U was chyba tak samo. Ja sobie chwale i dziewczyny jak do mnie na pazurki przychodza to sie wypytuje gdzie chodza no wlasnie tez tam. Maja tez tam jakies urzazdenia do masazu i do odchydzania tez :-)
Sylwisko wiem ze chodzi w Liemrick to moze cos ci poleci :tak:

Czesc laseczki
Pogoda nam sie troszke pogorszyla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
KRYCHA ten numer telefonu ktory mi podalas to jest do kogo bo MEGAN tez mi pisala wiadomosc i podala numer bo chcem sie dzisiaj do nie odezwac

cześć kobierki,
a ja wczoraj w końcu serniczka nie zrobiłam tylko murzynka-Aldiego mi zamknęłi i serka nie miałam...

Ale beznadziejna pogoda!!

Aga się nie meldowała jeszcze, czy przeoczyłam?..

megan, ty to agentka jesteś:-D o dalszych losach megan dowiemy się pewnie w odcinku 239876 hahahahah.

Czesc laseczki
Pogoda nam sie troszke pogorszyla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
KRYCHA ten numer telefonu ktory mi podalas to jest do kogo bo MEGAN tez mi pisala wiadomosc i podala numer bo chcem sie dzisiaj do nie odezwac

Podałam Ci numer do Megan234 ;-)!!!

A jeśli chodzi o polskie solaria to znalazłam kilka: Excellent, Citysun, Euforia (czy jakoś tak), Barbara i Sunny Dream no i teraz muszę któreś wybrać hehehe i nie ukrywam, że opinie babeczek, które korzystały z ich usług byłby pomocne :sorry2:!!! W innym przypadku pójdę na czuja ;-)

A u nas właśnie była Olivca na kawusi :-)!!!!! Bardzo lubie takie spotkania :tak:!!!!!

Martuana, daj znać jak tam w szpitalu było!!!!!!! Aga_irlandia, jak dzisiaj się czujesz? Wiem, że na 100% zaraz będziesz miała bardzo dobry humor, bo Laski Cię nawiedzą, ale nastukaj jak tam dziś fizyczne samopoczucie???? Gastone, a jak zdrówka Maxa? Lepiej już???? Justysia21, a jak u Ciebie? Ciekawe czy uda nam się Ciebie odwiedzić w piątek czy juz się do tego czasu rozsypiesz hihihihi :-D

Alex oba nr sa do mnie!!
dziewczynki ja kozystam z neta u sasiadow wiec nie moge bawic sie w wklejanie suwaczkow jedynie mam czas na napisanie kilka zdan!pozdrowionka

reklama
Do góry