aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no ja chyba jutro w ogrodku posiedzejak pogoda dopisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wolne żarty. Ponad miesiąc czekam na tą szczepionkę a pan doktor jakoś czasu nie ma żeby termin wyznaczyć. A wcześniej cały czas mi powtarzał, że musimy ją zrobić w szpitalu itd. Głupie pieprzenie. Już chyba szybciej by było u specjalisty w Dublinie.
Krycha sorki ale dopiero teraz zobaczyłam Twojego posta, a jest tam jakiś darmowy parking koło Ciebie?
hihi boto taki anilek z rozkamicześć dziewczyny, a jua nie wiem, jak zacząć przyzwyczajanie do nocniczka!! kupiliśmy i stoi-jakieś rady?może ją na początek sadzać i przyzwyczajać?? nawet jeśli nie chce siusiu ani kupy..
gastone, jak piszesz o krnąbrnym trzylatku, to się wierzyć nie chce, bo Twój synek ma wygląd aniołka, hahahah
justysia,naprawdę współczuję, jeszcze pamiętam, jakie to czekanie jest nieznośne...
Aga, jak dzisiaj? dzięki za przepis na serniczek, tylko muszę wyczaić, gdzie tu w okolicy mamy Aldika i czy w ogóle mamy...(żeby te serki homo kupić )
Przesadzasz z tym mocnym poroznieniem.A ja jestem taka cholera ze jak na wlasne oczy nie zobacze to nie uwierze .Coz ludzie rozni saczesc dziewczynki!
pamietacie o mnie??juz moze niebawem bede miala neta!!narazie odcieta od swiata powoli stawiam kroki w nowym domu!!dlugo mi zajelo przyzwyczajenie sie do nowego lokum!!!
obiecuje uroczyscie ze jak tylko bede miala neta znowu bede najbardziej aktywna mama w limerick hehhe!!
ze spraw ktorymi chcialabym sie pochwalic to to ze jestem juz po sprawie w sadzie i czekam tylko na list i bede rejestrowac Caroline!!a pozniej hahah cos co poroznilo mnie dosc mocno z Gastone czyli paszport hhehehhe!!no zobaczymy!!!
Krycha kochanie nie wpadne dzisiaj przepraszam ale nie dam rady Susanaah byla taka marudna ze wlasnie ja polozylam co wiaze sie z jej spaniem ok 3 godz wiec kicha ale w tygodniu napewno bede w centrum a w piatek to juz na bank!ale widze ze Ty z Bozenka chyba wybieracie sie w moje strony czyli do Justynki!!!
Jezeli ktos doszedl nowy to serdecznie witam i obiecuje sie zapoznac z kazdym ale jak mowilam to dopiero jak mi necika zaloza!!!
aaa no i najwazniejsza sprawa kochane chyba dojdzie i mnie kolejny suwaczek hahhahah ale to okaze sie za pare dni hihi!!!
no dobra teraz uciekam oddac kompa dla Justynki szwagra!!!pozdrawiam dziewczynki
megan pewnie bedzie suwaczek odliczajacy dzien do waszego slubu z ksieciem????...chyba ,ze wy juz po slubie a ja cos przegapilam
ja upieklam wlasnie placek z malinkami i czekam az troszke ostygnie,zebym mogla go zkosztowac ....moze któraś ma ochotę to zapraszam
a co do nocniczków to domina poczatku mial straszne opory,ale sadzalam go kilka razy dziennie podczas gdy sie czyms sie bawil,albo baje ogladal...i jak zrobił 1siusiu to byly wielkie brawa ,potem bylo juz z górki...ale ostateczna rozprawa z pampersem byla inna,poprostu maly chodzil bez pieluchy i popuszaczał pokątach