reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Krycha mżesz pojechac do Lahinch, tam jest prepiękna plaża no i ocean, autobus jedzie półtorej godzinki, o 9.35 i na miejscu jestes o 11 :) vuola:)
Możesz tez jechać do Kilkee ale jest przesiadka i podróż trwa dwie godziny
Aga naprawdę mogę???

Bardzo dziękuję za podpowiedź, ale czekam jeszcze na jakieś propozycje ;-)

Dobry wieczor dziewczynki:-)Ja tak sobie zagladam zeby byc na bierzaco z postami.Ale pogoda normalnie supcio,mamusia moja taka przywiozla:-D
Ola wpadnij do mnie kochana w jakis dzionek po aparacik od Bozenki i filmik sobie zrzucisz i ksiazeczki wezmiesz;-)no i kawuche wypijesz;-)
Dobra bawcie sie babeczki zajrze jutro paaaaaaaaaaaaaaaa

ja tez na chwilke zagladam... u mnie nic sie nie dzieje.... wlasnie pije wywar z lisci malin... ochyda ble ble fuj fuj
ja chce zeby moje dzieciatko juz wyszlo ze mnie

Justyś dopinguję Cię z całych sił, poprzytulaj się do swojego misia:-D
Aguś dziękuję za miły wieczór, człowiek aż się inaczej czuje jak tak wśród ludzi poprzebywa. W drodze powrotnej trafiłam na blokadę i kontrol policyjną, sprawdzali każde autko, dokumenty, bagażnik, trójkąt i zapasowe koło, o rany ani trójkąta chyba nie mam no i na zapasówce to ja teraz jeżdżę bo przeciez nie napompowałam mojego poprzedniego flaka... i przychodzi na mnie kolej:szok:a pani chyba brzusio zobaczyła i mnie puściła, głupi to ma zawsze szczęście ale teraz muszę pouzupełniać braki. Zdziwiłam się tylko ze nikomu apteczki nie sprawdzali.
Cytrusku pozdrów mamunię od nas, mi o kawce to nie trzeba dwa razy mówić, ale może wam będzie przyjemnie przejść się do mnie?
Krycha to ja też jestem ciekawa gdzie jeszcze można jechać :) Bo znam tylko te trzy miejsca oceaniczne:) Jest wiele ale takich jakby dzikich i nie ma szans żeby autobuskiem dojechała no chyba że z min.3, 4 przesiadkami

a ja nie spie jak zwykle a tu cisza taka ze ho ho.... wyobrazcie sobie ze wlasnie robie gulasz i placki ziemniaczane bo straszszszsszsznie mi sie zachcialo.....:-D:-D:-D
a ja dzisiaj po schodach latalam wywaru sie nazlopalam i nic normalnie nic ani jednego skurcza nie mialam i nie mam.... ja zero objawow a tu przeciez do terminu tylko 9 dni a ja ni w cholere sie nie moge rozruszac buuuuuuuuuuu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Olu dzieki za doping hihihiihhi

Dzień dybry!!!!!! Zimno mam coś w domku dziesiejszego poranka brrrrr nie wiem czemu :confused:, ale już grzeje się herbatką i dmuchawą ;-)

a ja nie spie jak zwykle a tu cisza taka ze ho ho.... wyobrazcie sobie ze wlasnie robie gulasz i placki ziemniaczane bo straszszszsszsznie mi sie zachcialo.....:-D:-D:-D
a ja dzisiaj po schodach latalam wywaru sie nazlopalam i nic normalnie nic ani jednego skurcza nie mialam i nie mam.... ja zero objawow a tu przeciez do terminu tylko 9 dni a ja ni w cholere sie nie moge rozruszac buuuuuuuuuuu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj, współczuję Ci Kochana!!!!! Sama dobrze pamiętam co i jak się czułam przed samusieńkim porodem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki żebyś się w końcu rozpakowała i poprzytulała ta swoją Kruszynkę :-)!!!!!!!!!! Ale Cię wzięło na pichcenie hehehe :blink:

Krycha to ja też jestem ciekawa gdzie jeszcze można jechać :) Bo znam tylko te trzy miejsca oceaniczne:) Jest wiele ale takich jakby dzikich i nie ma szans żeby autobuskiem dojechała no chyba że z min.3, 4 przesiadkami

No też jestem ciekawa czy jest jeszcze jakieś miejsce, bo przyznam szczerze sprawdzałam połączenie do Lahinch, ale niestety powrót jest bardzo szybko i troszke nam się nie opłaca jechać na 2 godzinki :no:... Jak tak dalej pójdzie to zatrudnimy kogoś i tak sobie pojedziemy ;-) no i w takiej sytuacji i w więcej miejsc będzie można się bójnąć hihihihihi!!!! Ale dziękuję raz jeszcze dziewczyny za podpowiedź :tak:!!!!

Zmykam, bo Oliwka koniecznie chce do telewizora, do Krecika wejść, narka mamusie, miłego poniedziałku, paaaaa :sorry2:

dzień dobry kobitki
dzisiaj ma być ciepło:tak:
justyś wiem jak się czujesz:tak:ale trzymaj się wytrzymasz jeszcze trochę ---wyluzuj i śpij ile wlezie, bo niedługo będziesz potrzebowała mnóstwa energii:-D
olivco my jeszcze jeździmy do Spanish Point bardzo ładna plaża i do Fanore zawsze są fale do surfowania i wypożyczalnia sprzętu i lekcje surfowania

a gdzie reszta ekipy? wyjechały? obraziły się? czy co?:nerd:

Ostatnia edycja:
reklama
hejka!!nareszcie mam swojego komputerka :) ale sliczne sloneczko dzisiaj,szkoda tylko ,ze tak wieje....ale cóż wszystkiego mieć nie można!
justyna wiem co czujesz !ja dominika urodzilam 2 tygodnie po terminie!!!takie czekanie wykancza!!!ale na pocieszenie doddam,ze urodzisz wczesniej czy pozniej :)hihi
krycha ja cie wczoraj chyba widzialam ,wjezdzalam autem do smythsa,a ty spacerowalas z wozkiem dobrze poznalam?
buziaki :)

Do góry