Aga_irlandia, jak to dobrze, że już w domku jesteś!!!!!!!!!! Ale nie strasz nas już tutaj i zwolnij w końcu i dużo odpoczywaj!!!!!!
I pojechali hlip, hlip, hlip... Tak teraz pusto jakoś w domu :-(... A mój chrześniak, jakieś 10 minut po naszym odejściu od autobusu, zadzwonił żeby mi powiedzieć, że się popłakał, że musi jechac od nas
... A takiego twardziela zgrywał przez cały czas!!!! Ech, dzieci... Ale mi też smutno jak nie wiem, zwłaszcza, że nie wiem kiedy znów się spotkamy
!
Alex2339, pech normalne jakiś, nie dość, że Ci głowa pęka to jeszcze impreza za ścianą... Z resztą
Ms.Marple, Tobie również nie zazdroszczę
...
Gastone, odpoczywaj żebyś się nie rozchorowała znowu!!!
Olivca, nie wiedziałam, że Ty tak często tu na spacery przyjeżdżasz, cyna nigdy nie dałaś, ech...
Natinke18, masz już "okno na świat" w domu?
Camomile, już Cię znalazłam na NK (dzięki za namiary) i zaproszenie wysłałam ;-)! Powiem szczerze, że przez to, że sama łaziłam na spacerki to nie mam żadnych ładnych tras opracowanych, ale znam te droge o której pisła
Olivca! Ale sama spokojnie doszłabym tylko do mostu, bo między tymi krzaczorami już bym się bała
- oczywiście sama!!!!!! To czekam na propozycje i się gdzieś przejdziemy
(nr fonu prześle na priva!)
Zmykam tym czasem Pyzą się zająć, ale postaram się jeszcze dziś do Was zaglądnąć