reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam sie :-) Pogoda przecudowna, byc moze gdzies dzis sie wybiore nad oceanik kto wie.Maz bidulek pognal znow na komunijne zjdecia o 7 rano :szok: ale jak przyjedzie wyciagne go nad ocean.Dosc tej pracy!!!
Ide pranko robic, juz dwa mam za soba.Trzeba korzystac ze slonka bo kisic pranka nie lubie w domciu :-)

reklama
Hej. U mnie z gardlem bez poprawy wiec sorki Gastone ale ja dzis odpadam :-(. Ale jak pojedziesz nad ocean to pospaceruj troszke po plazy i tez wyjdzie jakbys na biezni byla;-).
Natinke wlasnie spojrzalam na twoj suwaczek a tu juz 30 tc !:-) Jak to zlecialo :tak:

reklama
Justysia wiem ze latwo sie nam mowi ale jakbys poczytala posty moje, krychy i sylwiska z przed 8 miesiecy to tez tak samo pisalysmy ze juz mamy dosc. Ja juz tez mialam wrazenie ze w tej ciazy to do konca zycia bede chodzic...a najgorsze jeszcze jak ktoras znajoma rodzi wczesniej to juz wogole szlag czlowieka bral....ale pomysl...mala poki co jest w cieplym kilmacie, pluska sie w basenie i do tego darmowe jedzenie 24 godziny na dobe. Gdziez moze byc lepiej ;-)

Do góry