reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzieńdoberek
gastone to miałaś szczęście bo mnie obudził ryczący sąsiad:wściekła/y: a Bąbel jeszcze spał

miłego dzionka życzę
zmykam na śniadanie

reklama
Dziewczynki Aga wychodzi dziś do domu HURA!!!! Na pewno sama napisze później więcej. A tymczasem ja lece robic pranko zeby zdążyło wyschnąc na słonku:)

Witam Was w ten ciepły dzień. Mam nadzieję, że pogoda się nie popsuje. Trzeba z Bączkiem wyjść na spacer.
Krycha jeśli chcesz mnie znaleść na nk to szukaj kasia izydorczyk (łódź/limerick). Ja chętnie też Was pooglądam.
A tych naklejeczek duży jest wybór w home base??:confused:

hej babki
kupiłam trochę roślin do ogródka , jeśli pogoda się nie zmieni to może trochę go uporządkuję dzisiaj:cool2:

camomile śliczny bobas, chyba się duży urodził?

ms.marple Igorek urodził się z wagą 3.7kg więc tak w normie. Odkąd dokarmiam go butelką tak urósł. :tak:A że śliczny jest to wiem:-)Taka ze mnie skromniacha...Ale która matka tak nie powie o swoim dziecku??

witam dziewczynki:):):):):):):)
dziekuje za wszystkie mile slowa i pozdrowienia a zwlaszcza miluska wizytke dziewczynek u mnie:0 przydalo mi sie:)kwaitki wrocily ze mna do domku i stoja w salonie zebym mogla na nie patrzec:
tak wiec wyszlam....wszystko na razie dobrze....skurcze sie uspokoily i mam nadzieje ze tak pozostanie:)na razie zero sexu(!!!!!!!!!!!!!) nie dzwigac, starac sie nie chodzic i oszczedzac sie:) wizytka 20 w szpitalu 2 w 1 bo test glukozowy przy okazji bedzie:)
jak cos sie bedziedzialo to musze jechac bo problem w tym ze plamilam a jestem z konfliktu serologicznego wiec jak cos sie bedzie dzialo to mam dzwonic na admission :)
mam nadzieje ze sie wszystko wyciszy i spokojnie dotrwamy do terminu:)
jeszcze raz dziekuje za wszystko i pozdrawiam

reklama
Czesc dziewczynki
AGA ciesze sie ze jestes juz w domku dbaj o siebie i dzidziusia
CAMOMILE podgladnelam cie na NK sliczna masz dzidzie

Aja mam dzisiaj glosny dzonek moja sasiadka za sciany ma dzisiaj komunie siedza na dworze i tak sie glosno zachowuja ale to jeszcze mozna wytrzymac boje sie co to bedzie jak przyjdzie wieczor a moja sasiadeczka slynie z glosnych imprez:wściekła/y: oj ciezko to widze:no::no::no::no:

Do góry