reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
aga wrzuć luzik i bierz magnez i potas (żebyś skurczy nie miała) i dojedziesz do końca:tak::-D:-D

alex2339 to witam w klubie- ja mam strasznie głośnych sąsiadów imprezowiczów--koszmar

idę do ogródka

Witam Was w ten ciepły dzień. Mam nadzieję, że pogoda się nie popsuje. Trzeba z Bączkiem wyjść na spacer.
Krycha jeśli chcesz mnie znaleść na nk to szukaj kasia izydorczyk (łódź/limerick). Ja chętnie też Was pooglądam.
A tych naklejeczek duży jest wybór w home base??:confused:
Ja tez pedze zobaczyc twoje dziecie.Jak ja kupowalam bylo tego troche.Ale wiem ze czasem bywaja a czsem prawie nic nie ma :baffled:

Aga super ze wciaz w 2 paku jestescie.Oby tak dalej!

A ja wriclam z mega wypasionego spaceru i nogi mi do d.. wchodza.I dziewnie zacalem sie czuc , w glowie mi siekreci i jakas rozpalona jestem a w dodatku sama...Ale dziecie bedzie niedlugo szlo spac to i ja sie poloze ;-)

hej dziewczynki:):)

AGA ty już nas więcej nie strasz, ja Cię prrroszę!!!
teraz juz wszystko powinno być z górki:-)

Natinke18 sama gotowałaś ten obiad? Ja od porodu nie mam weny twórczej w kuchni a mój chłop ma dwie lewe ręce do gotowania także niedługo pomrzemy z głodu.
Z tymi sąsiadami współczuję. Mialam taką jedną sąsiadkę, która zaczynała imprezy o 3 rano, miałam z nią spięcia. A że nie mogłam narażać dziecka na stresy to sie przeprowadziliśmy i teraz mamy ciszę.

Znacie jakieś fajne miejsca na spacery w centrum. Juz brak mi pomysłów gdzie się wybrać.

Szkoda ze dopiero teraz zauwazyłam bo tak mnie dziś nosiło i to właśńie też na spacerek a co tak sama z brzuszkiem chodzić będę, autkiem mogłyśmy podjechac np na uniwerek, tam znam kilka ładnych szlaczków, jak mieszkasz koło absoluta to w stronę uniwerku cały czas prosto jest fajny park, albo wokól sądu, zamku, to jest chyba nicolas street, tam jest też polski sklep, w zdłuż rzeki (gdzie jest strand hotel kiedyś był hilton) i jakbys doszła do mostu, to nie wchodź na niego tylko idź dalej-dłuuuuuga scieżka, mnóstwo ludzi biega tam, ładne widoczki, a po kawałku jak się przejdzie na drugą stronę to są dwa stawiki i można kaczki pokarmić ławeczki żeby usiąść i wyciszyć-uwielbiam to miejsce.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry