aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no widze zescie dobrze sie bawily:
tak trzymac
tak trzymac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, tylko że znowu bez Ciebie, Aguś ja bym chciała żebyś była następnym razem bo się już stęskniłam za Tobą:-(no widze zescie dobrze sie bawily:
tak trzymac
Ale ja jestem głupiai najgorsze nie wiem skąd to się bierze, ciążowe hormony? Wrócił, zmęczony, wybrudzony, wkurzony, a na dodatek za chwilę dzwonili że jkichś papierów nie podpisał i coś jeszcze spytać ale pojedzie już jutro. A ja czuję się tak źle że takie myśli miłamTak to jest jak kobietka ma za dużo czasu...i się gupotami zaczyna zajmować. Idę do książki jednak to lepszeDobrej nocki śpioszki w objęciach ukochanych, oj nie doceniamy czasem tego co mamy;-)Olivca nastepnym razem go sledz
cześć dziewuszki!!
Krycha dzisiaj póki co jest lepiej ale dopiero co oko otworzylam wiec nie wiem co przyniesie dzien!! @ dzien 16!
hehe niestety olejna wymowka , moi rodzice wyjezdzaja w soote wiec musze spedzic z nimi czas.BOŻENKO wielkie dzięki było supperjejku fajnie jest tak się spotkać i naładować akumulatory)Już się nie moge doczekać piątku ;-)naprawde serdecznie zapraszam)musze zrobić coś pysznego hahaBEATKO Antosia jest prześlicznajuż sie nie moge doczekać swojego dzidziczka))) Alex nie ma sprawy możemy wpaść ja jestem zaaaaA może i TY dałabyś rade wpaść do nas w piątek ??zainteresowane dziewczyny moge z centrum odebrać;-)i nie ma wytłumaczeniaGASTON CIEBIE TEŻ TO SIE TYCZY:-)Pochwalisz się swoim mówiącym synkiem może się pobawią z moim bo chyba są w podobnym wieku)) Także nie ma wymówek bo dla chcącego nic trudnego
hej to może faktycznie w przyszłym tygodniu pojedziemy do Alex, bo u niej jeszcze nie byłyśmy a u Cieboe Martunia będziemy drugi raz więc moze tak żeby nikogo nie faworyzować co?
Beakta ja też widziałam w tesco na early baby i to takie malusie body że hej, a z pampersa na noworodki te żółte pieluszki mają też rozmiary i są przedziały 1(2-5), 2(3-6) i 3(4-7) więc spokojnie ta jedyneczka powinna pasować.