reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Justyś odpoczywaj, leż na lewym boczku, posłuchaj bicia serduszka przez Bożenki aparacik, jak boli to weź nospę, chyba że fatycznie nie przestaje do jedź do maternity:-(
Gosiu znalazłam ten park o którym mówiłyśmy wczoraj, to to samo miejsce i camping i park w jednym: Coillte: Curragh Chase Forest Park my chyba zaraz się tam wybierzemy póki mogę wyciągnąć moje słońce z domu:tak:

beakta patrzyłam w mothercare są malutkie ciuszki do 2,3kg :tak:

martuana weszłam do sklepu name it i rzeczywiście kupiłam ciuszki było 50% obniżki a ciuszki superanckie kolorki fantastyczne, dzięki za podpowiedź:-)

beakta patrzyłam w mothercare są malutkie ciuszki do 2,3kg :tak:

O dzieki, chociaz na razie sie jeszcze wstrzymamy bo okazuje sie mala nie bardzo potrafi ssac i jest karmniona ztryzkawka i ciagle jeszcze potryzmaja ja na noworodkowym a tam tak czy siak lezy golasek w inkubatorze wiec moze jak juz ja stamtad wypuszcza to do tego czasu troszke podrosnie :tak:....ale jeszcze raz dzieki.
Ale powiem wam ze sie usmialam bo dzwoni przed chwila moj brat i mowi ze Asie podlaczyli do jakiej rury :eek::szok:, ja mowie jesu co to za rura a on mowi no taka dojarka :-D:-D:rofl2::rofl2: Matko te chlopy..,wiec jutro od rana cisnie na Limerick jej tam troche pomooc .

Justysia i jak sie czujesz?
Kurcze chyba sie musze wybrac do tego name it:baffled:
A ja moje drogie kolezanki pracuje caaaaaly dzien:sprzatanie,szybki obiadek,koszenie trawy a teraz jade z papierem sciernym(przygotowuje lawke do malowania)a potem grill i takie zasluzone piffffko z soczkiem:-)Ale swietna pogoda normalnie az z cyckow kapie:-D

reklama
Byłam dzisiaj u tej polskie fryzjerki, na deptaku i powiedziała, że za balejaż i ścięcie moich włosów wyjdzie gdzie 100 e... Cytrus, Ty wspominałaś o jakiejś fryzjerce, mogę prosić o namiary, no i czy miałaś z nią do czynienia - dobra jest???? Justysia21, jak brzusio????????

Do góry