reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hellooooooooooooo:-)Pogoda cacy ja na razie i juz jade z praniem...trzeba skorzystac:tak:
Beakte widzialam w Next takie malusie jak na laleczke ubranka:-)
Olivca ja Ci powiem ze to gdy kobieta ma za duzo czasu wolnego i siedzi w domu sprawia ze ma jakies dziwne mysli,jakas podejzliwa sie staje...tez tak mam z nudow glupoty nam w glowie fermentuja:-D
Justysia good idea!
Krycha moj maz tez tak zawsze mowil ze jak sie Jula budzi i ja do niej wstaje to on tez nie spi i czuwa:baffled:straaaasznie chrapiac:-D(chyba ze to kamuflaz;-))
Milego dnia dziewuszki
ps jesetm "zaaaaa"mozemy tym razem odwiedzic Alex

reklama
dzień dobry i ładny

justysia znów pampy zostały u mnie:-D:-D oj oj skleroza, ale następnym razem nie zapomnę:zawstydzona/y:(jeszcze mam parę tygodni)
olivca dziękuję za foty , ładnie wyszłyśmy na zbiorówce :tak: ale ja takie rozczochrane włosy mam :eek::-D
beakta ja po porodzie jechałam do sklepów kupować mniejsze śpioszki bo Bąbel był malutki i chudziutki, i wszystko było dużo za duże- a po tygodniu już z nich wyrósł:-D

ja na spotkanko też się piszę:tak:

megan
wyłaź z krzaczorów i pogadaj z nami , bo za jakiś czas poczujesz się wyobcowana:tak::-D a jak będziesz się ukrywać to na siłę cię odwiedzimy:-D:-D:-D i to niedługo:tak::-D:-D:-D

dziewczynki nie wiecie czy gdzieś w limerick dostanę książkę o diecie south beach?

ależ ja zapraszam Was do mnie!!!
Ja w pl kupowałam dla Kubusia rzeczy w h&m tam byl dzial dla wczesniaczkow!jeszcze kilka ciuszkow mi zostalo jeszcze wogole nie uzywanych bo na moje dzieci byly zamale!Wiec jak bratowa chce to moge oddac!!!
a ja sie nie ukrywam tylko dochodze do siebie po odwiedzinach mamy i przeprowadzce

witam sie
Beatka hugisy sa mniejsze od pampersow jedynek troszeczke ale to zawsze cos
ja dopiero sie obudzilam masakra w nocy spac nie moge strasznie mnie brzuch boli i nie wiem co jest grane :no:

reklama
witam sie
Beatka hugisy sa mniejsze od pampersow jedynek troszeczke ale to zawsze cos
ja dopiero sie obudzilam masakra w nocy spac nie moge strasznie mnie brzuch boli i nie wiem co jest grane :no:

Justysia21, jak brzuch boli to pojedźcie do szpitala, tak na wszelki wypadek - lepiej dmuchać na zimne!!!!!!!!!!!!

Do góry