reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja zrobilam już sałatkę na jutro i mi nie wyszła (chyba) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!!!!!!! Jeszcze jutro sprawdzę jak smakuje, bo musi troszkę naciągnąć smaku, ale jak będzie do D to suchy prowiant mi zostanie!!! Dobrze, że jeszcze się nie dietujecie wszystkie, ale jestem wściekła jak nie wiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!! I czemu nie wyszła, przecież ja jeszcze bez okresu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ech......

Krycha salatka nie wyszla bo ja mam @ a przeciez bylam u |Ciebie przelotem!|!
swoja droga to moj @ trwa juz 14 dni i jest obfity jak cholera!tak mialam po poronieniu\!!!!ale jakos z dala od tutejszych lekarzy hehehe

hej jestem... o rany trocę do nadrobienia miałam.
Oczywiście że jade jutro do Bożenki ale do 12tej 30 muszę warować na jakiś ważny polecony:zawstydzona/y:. Nie odzywałam się bo najpierw byliśmy cały dzień na wyjeździe, prawię się spóźniliśmy na to spotkanie bo ciągle kazałam się zatrzymywac na pii, a znowu zabraliśmy w drogę powrotną jakiegoś kolegę i tak mi się niewygodnie siedziało, że czułam chyba moje wszystkie wnętrznośći, byłam sama zła na siebie że zgodziłam się na taki długi wyjazd bo już się na to nie nadaję:baffled:jak stara babcia się czuję. Padłam jak kawka wczoraj, zaczęłam was czytać ale ponoć zasnęłam nad laptopikiem, no i od środka ocy się zaczęło, a to jakiś slajd przeskakuje, a to drukarka nie działa:szok:o rany oczy na zapałkach miałam a moje Słońce to chyba nigdy nie spi, a z samego rana znowu musiałam pędzić do centrum i załatwiać, czekać w kolejkach, potem szybki obiad,jak już myślałam że wreszcie relaksik to tel, i zaczęło się szukanie jakiegoś głupiego palmtopa czy coś pda, a ja o tym zielonego pojęcia nie mam:eek::crazy: Ja nie znoszę robić niczego na ostatnią chwilę i nigdy sie do tego nie przyzwyczaję a moje kochanie żyje tak wyluzowany że nie ma szans poplanować...:nerd: Oj nie wiem jak to przetrwamy na domiar z moją śpiączką. Wysiadam
Dobrze,że jutro kawka to się człowiek rozerwie wreszcie, bo jak tu się nie stresować...
Mrs.Marple dzięuję za namiary, myślę, ze trafimy, Cytrus i Martuanna jak jedziemy? Możemy moim autkiem ale weźmy foteliki dla dzieci tym razem bo to poza Limerick;-)

ech a ja dziewczyny chyba na jakis czas odpoczne od forum.Napawde czuje sie tutraj ostatnio obco.Pochwalilam sie ze moje dziecko zaczyna mowic i siusiac i nikt sie nie cieszy ze mna i jest i smutno.o! do zobczenia!

ech a ja dziewczyny chyba na jakis czas odpoczne od forum.Napawde czuje sie tutraj ostatnio obco.Pochwalilam sie ze moje dziecko zaczyna mowic i siusiac i nikt sie nie cieszy ze mna i jest i smutno.o! do zobczenia!

Gastone, wypowiem się za siebie, choć pewnie nie jedna mnie tu poprze - jestem bardzo dumna z postępów Twojego synusia i życzę Ci wytrwałości w doskonaleniu ich :tak::tak::tak::tak::tak::tak:!!!!!!!!! I nie marudź, że czujesz wyobcowana, ja nic wcześniej nie pisałam, bo myślałam, że Ty dalej czasu nie masz tu zaglądać, bo gościsz rodziców, więc po co stukać w starych postach pochwały jak można wtedy, kiedy przeczytasz na pewno?!!! Nie rozklejać się tu nam proszę i żadnego odpoczynku ;-)!!!!!!! Mamy się zatęsknić?????????

Olivca, Ty się już w dalekie podróże nie wybieraj - musisz na siebie teraz uważać i dbać o siebie i Maleństwo!!!!!!!

A co do sałatki, to zobaczę jaki efekt będzie jutro :eek:! Mówisz, Megan234, że to przez Twoją @????? Hmm... Ciekawa teoria, ciekawa :-p!!! Zobaczymy jak to jutro będzie, coś wymyślę :sorry:

Nic to zmykam położyć Pyzę i się również!!! Dobranoc mamusie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EEE tam Gastone nie narzekaj;-)Gratuluje sukcesow!
Olivca dogadaj sie z Marta ja sie dostosuje,a fotelik faktycznie wezme i nawet byloby dobrze jakby ktoras z was(ta ktorej autkiem bedziemy jechac)podjechala do mnie wczesniej to W.zamontuje fotelik bo ja niepotrafie:no:

reklama
Do góry