reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:)
gastone faktycznie sama pisalas ze rodzice sa i nie bedziesz miec czasu na forum wiec sie nie obrazaj tu bo poprostu wszytkie myslaly ze nie masz dla nas czasu:)

beata gratulacje dla brata i bratowej i witamy malenka istotke:)

olivca ja nie jade juz pisalam niestety:( moje dziewczyny w domu bo wolne jeszcze.....no ale nic straconego:) kiedys w koncu wszystkie razem moze sie spotkamy heheheh....

reklama
Czesc dziewczeta:-)
Beatko super ze wszystko wporzadku z bratowa i Antosia.Ciesze sie bardzo:tak:
Megan wyrazy wspolczucia:-(
to jak sie dziewczynki zabieramy kto po mnie przyjedzie?
Krycha a ty z kim jedziesz?

hej dziolchy
ja dopiero wstalam hmmm ale nie bojcie zaby ja sie juz szykuje i na bank bedziemy z Krycha no i Magda tez bedzie mam nadzieje ze az tak nie placze za ta swinka...
hmmm Megan moj mezus sie ucieszy hihihih (taki zarcik) mniej swinkowych pylkow... nie martw sie masz jeszcze parke swin wodnych hihihi

dziewczyny wiecie moze jak uruchomic suwaczka normalnie szok raz idzie a raz stoi wczoraj szedl a dzisiaj soie cofnal

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hmmm Megan moj mezus sie ucieszy hihihih (taki zarcik) mniej swinkowych pylkow... nie martw sie masz jeszcze parke swin wodnych hihihi

Justysia21, Turuś był królikiem i chyba raczej w Polsce miszkał :sorry:... A może stwórz nowy, mnie niezależny suwaczek hehehehe!!! Bo jak widzę, te które teraz masz to swoje zdanie mają hahahahahahahahaha...

Aga_irlandia, zostajesz na posterunku z Aine no i z Gastone, bo Beakta to raczej cały dzień w szpitalu spędzi!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aga a czemuż to nie możesz przyjechać ze swoją ferajną? hę?:confused::eek:
alex a ty niemobilna jesteś? :confused:

aine słodka twoja córcia a fryzurę zrobiła sobie przednią :laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry