reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

GASTONE nie przejmuj sie!Nie bede teraz pisac ze sie ciesze ze Maxiu robi postepy bo bedzie to pod publike!musisz poprostu zaczac uczestgniczyc w spotkaniach wtedy bedziesz sie czuc bardziej nasza!ja tez ostatnio jakos odstaje!nie bylam na kilku spotkaniach i juz czuje sie jakbym nie byla wasza!dobra ja spadam bo mnie chandra jakas bierze tym bardziej ze ten@ mnie dobija

reklama
ech a ja dziewczyny chyba na jakis czas odpoczne od forum.Napawde czuje sie tutraj ostatnio obco.Pochwalilam sie ze moje dziecko zaczyna mowic i siusiac i nikt sie nie cieszy ze mna i jest i smutno.o! do zobczenia!

Nie martw sie ja sie ciesze z toba moj synek ma 2,5 roczku i tesz dopiero po nowym roku zaczol lepiej mowic i tez sie ciesze :-D
Dobranoc

Hej. To ja sie pochwale ze od godz 19:46 Antosia jest juz na swiecie...:-D:-D:-D....rano brat do niej pojechal i okazalo sie ze dzisiaj beda jej wywolywac, wiec zadzwonil po mnie bo on sie nie nadaje do asysty przy porodzie. :eek:. Wiec od 12:00 siedzialam w Maternity. Pomasowali zelem, przebili wody i cos sie zaczelo dziac. Potem dali epidural i cos zaczelo zanikac. Rozwarcie na 2 cm, potem znowu cos dali ,znowu bole, kolejna dawka epidurali i znowu nic i o 19:00 dalej tylko 2 cm a za cisnienie jej wciaz skakalo to zrobili cesarke. Mala wazy niecale 2 kg i urodxzila sie 4 tyg przed terminem ale zdrowiutka tylko po prostu mala.:-) Ja padnieta bo niedawno wrocilam a rano znowu na Limerick :tak:...papatki

Dodam tylko ze z opieki jestesmy mega zadowolone ....

GASTONE nie przejmuj sie!Nie bede teraz pisac ze sie ciesze ze Maxiu robi postepy bo bedzie to pod publike!musisz poprostu zaczac uczestgniczyc w spotkaniach wtedy bedziesz sie czuc bardziej nasza!ja tez ostatnio jakos odstaje!nie bylam na kilku spotkaniach i juz czuje sie jakbym nie byla wasza!

Magda, a co ja mam powiedzieć
"z reala" znam tylko Natalię i Agę!!

BEAKTA---no w końcu!!!! pogratuluj bratowej i oby Antosia zdrowo rosła:)

GASTONE,zapewniam Cię, że każda z nas się cieszy sukcasami Maksa, to [przecież forum dla mam:)

Beatko wielkie gratulacje!!!!!!!!!i namow nowa mame,zeby do nas dolaczyla!ja bynajmniej chce znac postepy malej Antosi na tym swiecie!!
a ja dziewczynki dzisiaj zalobnie!!moj kochany krolik|(taki wielki jak sa na wsiach)Turuś dzisiaj odszedł do zwierzęcego niebaa!!po latach zywota z moimi rodzicami i naszymi gołąbkami!!!

ech a ja dziewczyny chyba na jakis czas odpoczne od forum.Napawde czuje sie tutraj ostatnio obco.Pochwalilam sie ze moje dziecko zaczyna mowic i siusiac i nikt sie nie cieszy ze mna i jest i smutno.o! do zobczenia!
EJJJJ NO DZIEWCZYNO!!!!!!!! wczale tak nie jest :))Każda z nas mogłaby sobie pomyśleć że jest wyobcowana ;-)ja moge sobie pisać i pisać a na moje posty też prawie żadna nie reaguje:)Ale myśle że nie tak to działa :)Jakby coś się działo nie tak to napewno byłybyśmy świetną grupą wsparcia:-) Ale myśle że Magda ma racje i musisz się chociaż raz zmobilizować i przyjechać na jakieś spotkanko Jak przyjedziesz do centrum ja cie moge odebrać a nas tu jest tyle że jakbyś chciała wszystkie odwiedzić to Ci dnia braknie, napewno miło czas spędzisz:)))
Krycha nie ma obawy ja jestem wiecznie wygłodzona na pewno nie pogardze twoją sałatką:)))) Magda bardzo sie ciesze że będziesz!! OLEŃKO SORKI ZA POBUDKE I CIESZE SIE E JESTEŚ ZNOWU Z NAMI HAHAH:)) Beatko gratulacje dla bratowej :))Kuchnia ale jej zazdroszcze że ma już poród za sobą i maleństwo w ramionkach:)))) AINE Ciebie też bym z miłą chęcią poznała ale có dla Ciebie to troszkę dłuższa wyprawa:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!!! Dziewczyny sałatka kaput na maxa :-:)-:)-(, zaraz się zbiorę do sklepu i coś wymyślę, tylko Pyza musi się wyspać!!!

Megan234, smutna wiadomość, bardzo, pożałobujemy sobie razem!!! Beakta, pogratuluj bratowej i jak Ci się uda wyszarpać fotki Antosi to wklej nam, co? Żebyśmy mogły zobaczyc to cudo :tak:!!!

Miłego dnia życzę i llleeeeeeecccccccccęęęęęę...

dzień dobry
ale tu nowych wieści:nerd:
megan przykro tak zwierzaczka żegnać...
ale za to nowe życie witamy :tak::tak: Antośka (moje ulubione imię:-)) już niedługo będzie pulpecikiem jak nasze brzdące:-D:-D zdrówka życzymy:tak::tak::tak:

muszę trochę ogarnąć bajzel żebyście się zmieściły do domu:-D:-D:-D
no i czekam
a ty krycha się nie wygłupiaj z lataniem po sklepach wyżerki będzie dosyć tylko przyjedź:-D

reklama
dzień dobry dziewczynki, ja czekam na pana listonosza więc prasuje sobie bo on to czasem mam wrażenie że sekundy nie czeka i ja biegnąc do drzwi i tak widzę tylko jego plecy jak mnie na rowerku :-)
Dziś spotkanko mam nadzieję że w końcu się napaplamy. Aga a co z Tobą?? Jedziesz z nami??:tak::tak::tak:

Do góry