reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no z dobry tydzień albo i dłużej. Jasne że tęskniłyśmy, co to za taka nieusprawiedliwiona obecność co? I kawusie opuszcone... Trzeba ponadrabiać teraz:) Mam nadzieję że to przez świątka tylko:)

Tak ta nieusprawiedliwiona nieobecnosc to tylko z powodu swiat mialam urwanie glowy ( chodzi mi o prace ) niewiedzialam w co rece wlozyc jeszcze przed swietami mojego chlopa na malowanie pokoi wzielo takze usprawiedliwiam sie ale za ta nieobecnosc nie bedzie konieczna wizyta rodzicow ? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Hej. Ja niedawno wrocilam z Limerick. Bylam u bratowej. Cisnienie ciagle podwyzszone. Pytalam co z zwiazku z tym, no i beda dalej probowac obnizyc i jak nie to wywolaja tylko niewiadomo kiedy. Trzeba czekac...hm.

Dziewczyny co do dietki to moze tak od poniedzialku, co sie psychicznie nastawie ?:-D

No wlasnie ze mnie to zdziwilo jak wyskoczyl z ta astma,i mysle sobie ze skad takie przypuszczenie:eek:Ale przeciez on w komputerze ma cala historie Julki i wie ze czesto przychodze do niego to z katarem to z kaszlem.A on zawsze ze to Irish weather i ze tak kazde dziecko tu ma.No i tym razem powiedzial co innego:baffled:Mam nadzieje ze to tylko przeibienie.A Aga ma racje co do tego leczenia polskiego antybiotykami,za duzo moim zdaniem tego zalecaja.No ale znowu tutaj mnie przeraza to w druga strone.Wogole ten lekarz moj to mi sie wydaje jakis taki dziwny...Gada do mnie jak do glupiej takimi WIELKIMI LITERAMI :laugh2:

Alex2339, jak tam Twoje bóle głowy??? Zelżało coś? I nie znikaj nam już tak :angry:;-)...

Co do moich boli to od wczoraj jak narazie spokuj:sorry:Maz nas wczoraj zrobil wycieczke do Waterfordu normalnie tak seodpoczelam i sie rozleniwilam ze dzisiaj mam totalnego lenia na wszystko, ale odpoczynek poskutkowal od wczoraj mam spokuj z glowa oby jak najdluzej

gosia zawsze lekarza mozna zmienic:)
ja mam fajnego i bardzo kompetentego musze przyznac:)nie ma z nim zadnych problemow:) a ze my do najzdrowszych nie nalezymy to moge co nieco powiedziec:)
nooooo.....a ja czekam na moj identyfikator na taxi:)moze juz jutro bedzie:)

gosia zawsze lekarza mozna zmienic:)
No tak,mozna ja juz zmienialam i wpadlam z deszczu pod rynne:baffled:I nawet chce zmienic ponownie tyle ze w okolicy nie ma zadnego ktory by mnie przyjal,wszedzie full:confused2:a do miasta juz nie bardzo chce:no:(ale chyba nie bedzie wyjscia)Tak wiec poprosze namiary dziewczynki na jakigos dobrego lekarza:-)

No tak,mozna ja juz zmienialam i wpadlam z deszczu pod rynne:baffled:I nawet chce zmienic ponownie tyle ze w okolicy nie ma zadnego ktory by mnie przyjal,wszedzie full:confused2:a do miasta juz nie bardzo chce:no:(ale chyba nie bedzie wyjscia)Tak wiec poprosze namiary dziewczynki na jakigos dobrego lekarza:-)

Mój GP podobno jest dobry, nawet kupił sobie słownik angielsko - polski żeby się lepiej dogadywać, ALE niestety nie sprawdziłam nigdy tego osobiście, bo ciągle do Medipolu latamy jak coś się dzieje:huh:, a najlepsze jest to, że on przyjmuje zaraz obok (bez komentarza normalnie...). Jeśli mimo wszystko Cię zainteresuje to jak mój mąż z pracy wróci to znajdziemy namiary i Ci prześlę ;-)

Justyś ja no właśńie też śnięta chodzę i nie wiem sama czego chcę:sorry: Krew mi z nosa się dalej puszcza i to tak jak już leci to leci a przy tym uszy zatkane, ale robili mi badania i ciśnienie w normie, mówią ze tak czasami jest w ciąży... no więc jak wydmuchany balon się czuję.:happy:
Bożenko z tą kawcią to byłoby super, co powiesz na czwartek? Bo jutro mnie nie ma a później tylko raniutko cś w centrum musze załatwić i popołudniu mgłybyśmy wpaść. Kto się jeszcze pisze? Od takich wypraw bóle głów przechodzą i humorek się poprawia:rofl2::rofl2::rofl2:
A teraz poszukuję fryzjerki na pasemka, macie jakieś namiary i mniej więcej ceny?

reklama
Do góry