reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Bożenko z tą kawcią to byłoby super, co powiesz na czwartek? Bo jutro mnie nie ma a później tylko raniutko cś w centrum musze załatwić i popołudniu mgłybyśmy wpaść. Kto się jeszcze pisze? Od takich wypraw bóle głów przechodzą i humorek się poprawia:rofl2::rofl2::rofl2:
A teraz poszukuję fryzjerki na pasemka, macie jakieś namiary i mniej więcej ceny?

Ja bym się pisała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muszę też coś w końcu zrobić ze swoimi włosami, tak troszkę się rozpieścić ;-)... Ale zero wykonawcy i zero pomysłu hlip, hlip...

reklama
w sumie to możemy i w piątek... Co do fryzjera to wiem że Natalii siostra jest fryzjerką, jak się dowiem więcej to dam znać:tak:

Ależ się tu cicho zrobiło... Wpadałm Wam dobranoc życzyć, tylko nie ma komu :eek:... Hmm... Tak czy siak słodkich snów mamuśki ;-)!!!!!

i ja tez sie czaje... poczytuje ale pisac to nie za bardzo o czym jest............... ide w kimke zaraz ( heheh jakbym co innego caly dzien robila) wiec dobranoc dziewczynki :)

i ja tez sie czaje... poczytuje ale pisac to nie za bardzo o czym jest............... ide w kimke zaraz ( heheh jakbym co innego caly dzien robila) wiec dobranoc dziewczynki :)
Spij ,spij poki mozesz...;-) juz nieduzo ci zostalo...:-D....jak ci sie trafi taki antyspioch jak moj Nico to wpolczuje. Dzis przeszedl juz samego siebie...."wstal" o 6:00 :szok: i do 20:30 spal 3 razy w sumie troszke ponad godzine ...:szok: szok normalnie. Chociaz przyznam ze czasem jak go sieknie to ptrafi i 2-3 godziny pospac, ale to tylko czasem.

reklama
Bry!!! Justysia21 i reszta mamuś ciężarówek, wysypiajcie się
Kochane ile może, ja dziś znów dzień z zapałkami w oczach mam :oo2: - tak myślę, że to już chyba zęby, albo tak wpływa na Młodą ten lęk separacyjny, bo znów budziła nam się prawie co godzinkę z płaczem rozżalonym, oj... Bidulka... A najgorsze jest to, że nie wiemy o co chodzi :eek:... Teraz jeszcze odsypia, a ja już nie mogę :baffled:!!! Także korzystajcie Kochane, korzystajcie!!! Z resztą doświadczone mamusie na pewno wiedzą o czym piszę i świetnie to znają!!!!!

krycha, dzięki za wiadomość, odpisałam:)

Spoko, mam nadzieję, że pomogłam choć troszkę :tak:... Dzięki za odpowiedź, ale muszę Cię zmartwić, nic poza tym co ja napisałam nie ma, chyba się Twoja wiadomość nie zapisała ;-) hehehehe...

Cytrus, świetny avart, ale chyba dziś już masz lepszy nastrój, co?

Spij ,spij poki mozesz...;-) juz nieduzo ci zostalo...:-D....jak ci sie trafi taki antyspioch jak moj Nico to wpolczuje. Dzis przeszedl juz samego siebie...."wstal" o 6:00 :szok: i do 20:30 spal 3 razy w sumie troszke ponad godzine ...:szok: szok normalnie. Chociaz przyznam ze czasem jak go sieknie to ptrafi i 2-3 godziny pospac, ale to tylko czasem.

Kurczaczki, u nas jest podobnie... Różnie jest już z tymi pobudkami, staram się przetrzymać Pyzę ile się da, ale i tak i tak w dzień ma, jak dobrze pójdzie, do 3 drzemek koło godzinki i to wsio, a koło godziny przed zaśnięciem jest taka marudna, że ło matko :szok:...

Udanego dnia życzę, pozdrawiam i do później :laugh2:

Do góry