reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

czesc dziewczynki!
biometr chyba taki do dup.............bo ja tez przetracona na maxa!moje mlodsze dziecie nie spi od 4 nad ranem a ja sie polozylam ok 1 chlipiac w poduszke ze moja mama dzisiaj w nocy wyjezdza!nienawidze tych cholernych pozegnan dzisiaj zostal nam ostatni dzien!a ja juz jakos nie umiem sie juz cieszyc ze Ona jeszcze jest bo mysle juz ze zaraz wyjedzie i cholera jasna wie kiedy Ja znowu zobacze!
ja tez pisze sie na wyjazd do Bozenki tyle ze w piatek,bo dzisiaj zegnam mame ok 2 w nocy zasne i pewnie bede sie denerwowac czy doleciala a w Pl bedzie dopiero o 10.25 wiec jutro caly dzien bede przetracona!!
zreszta trzeba zrobic porzadki bo male tornado przez dom przelecialo w dodatku jeszcze mam worki do rozpakowania!!!
co do mojego dziadka...wiecej bede wiedziec jak moja mama bedzie u Niego,ale ogolnie nie jest zaciekawie!!nie wiadomo kiedy go wypuszcza ze szpitala teraz chodzi z drenami w plucach i z takimi wielkimi butlami do tego przymocowanymi!!ponoc wyglada to strasznie(ja pamietam jak to wygladalo u mojego Kubusia!!)
a co do fryzjera..to o dziwo ja narazie jestenm zadowolona ze swojego wygladu i jedynie szukam chetnego do pomalowania moich tipsikow bo sama za cholere nie umiem!!a swoja droga mam dobra fryzjerke!za sciecie bierze chyba 18e za sciecie farbe i modelowanie ok 50 e!!
no dobra ja uciekam na sniadanko!jutro jak sie wyplacze napisze

reklama
dzień dobry mamuśki i brzuchatki :-D i 2w1 też:eek::-D:-D:-D
mamuski mój Bąbel też się budził co pół godziny do 3 w nocy ale później dał mi pospać, krycha chyba w moim też się odzywa początek lęku separacyjnego:baffled:

ale w dzień śpi regularnie i wieczorkiem jest w zasadzie OK

zaraz tu wrócę bo B chce jeść:-D

..... już najedzony:tak:
brzuchatki spijcie ile wlezie, dołączam się do chórku bo później hmm same widzicie:nerd:

ale się cieszę, że mnie odwiedzicie huraaa

aine co jesz na śniadanko? bo ja przyzwyczajona do herbatki z mlekiem i płatków albo chleba hmmmmm

aine co jesz na śniadanko? bo ja przyzwyczajona do herbatki z mlekiem i płatków albo chleba hmmmmm

Bożenko, ja na SB przez 2 pierwsze tygodnie nie mogę tykać chleba! płatkow też. Najczęściej jem jajecznicę z jakąs chuda wędliną, do tego pomidor albo sok pomidorowy. Albo jakiś twaróg odtłuszczony z kefirem, rzodkiewka i takie tam:)Potem można wprowadzić chleb , ale tylko razowy lub pumpernikiel, ten biały szit, którym się tutaj Iryski zajadają, to bezwartościowy zapychacz żołądka.

Dzień dobry wszystkim tak w ogóle!

Aha, krycha, nie wiem czemu ta wiadomość nie dotarła...:zawstydzona/y: musialam coś zle wcisnąć...:zawstydzona/y:

Dobryyyyyyy mile panie:-)
Humor juz dzis lepszy tylko pogoda :no:Ale co tam...
Ms.marple czy ty juz tez przeszlas na diete?Ja ciagle nie ale juz chyba od poniedzialku a przez weekend sie jeszcze opcham:-DBede pozniej dziewczeta paaaaaaaaaaaaaa

Ms.marple czy ty juz tez przeszlas na diete?Ja ciagle nie ale juz chyba od poniedzialku a przez weekend sie jeszcze opcham:-DBede pozniej dziewczeta paaaaaaaaaaaaaa

jeszcze nie, jeszcze się zbieram, muszę przysiąść i nauczyć się co wolno a co nie, wydrukować parę przepisów,
a najważniejsze, to fakt, że cały post odmawiałam sobie słodyczy i jeszcze troszkę muszę się napchać na zaś:-D:-D:-D
ale nie mogę już na siebie patrzeć więc myślę, że to będzie wkrótce hehe

reklama
Do góry