Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Aine ja przechodze na ta dietke,ale to tak chwile po swietach,bo najpierw musze pozjadac resztki ze swiat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaa, zapomniałam zapytać - potrzebuję jakiś skuteczny preparat na cellulit, znacie może jakiś??? Widzę, że przechodzicie na dietę na poważnie... Ech, ja też chętnie pozbyłabym się kilku kilogramów (niedużo, tak ze 3), ale ditować to ja sie jeszcze nie mogę a do ćwiczeń nie mam zapału ...
Krycha, pamiętam, jak znajoma zapytała na kosmetologii o to samo jakiegoś wykładowcy, odpowiedział:jedynym sposobem na cellulit jest...reinkarnacja!! hihi. Mam w Polsce zaprzyjaźnioną kosmetyczkę, ona też twierdzi, że wszystkie te specyfiki to chwyt reklamowy, tak naprawdę jedynie w niewielkim stopniu pomagają, poprawiając mikrocylkulację w komórkach.No i jak masz tę najgorszą fazę cellulitu, to juz bez profesjonalnych zabiegów, np. laserowych, go nie zwalczysz.No i ćwiczenia-bez intensywnych ćwiczeń ani rusz...A ja tam się moim megacellulitem nie przejmuję
witam sie ja!Krycha przepraszam cos mam z tel a Koni nie ma Twojego w swojej komorce!
zycze milego lanego!
oj to tak ak, dotleniona Julcia to dopiero będzie spała drugą nockęDzien dobry:-)dzisiejsza noc byla lepsza,bez kataru, placzu i kaszluI pospalismy do 10 wszyscyTrzeba dzis na jakas wycieczke wyruszyc troche sie dotlenic.Milego dnia
Dziewczyny, które tu po świętach zaczynają South Beach??