reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Olivca nie moge maila do Ciebie wyslac caly czas przychodzi mi wiadomosc ze nie mozna dostarczyc do Cibie wiadomosci juz 3 razy probowalam i nic nie wiem co jest grane :wściekła/y:
Może ja spróbuję przesłać fotki od Ciebie Olivce???? Chyba, że masz coś innego do przesłania, ale też przesłać mogę, może mi wyjdzie...

Justysia21, w prawdzie nie odpisałaś czy mam wysłać czy nie, pozwoliłam sobie jednak to zrobić i informuję, że @ POSZEDŁ ;-)!!!!!

reklama
dzień dobry kobitki
vera witaj wśród mamusiek
ja dopiero do życia wróciłam tak się zasmarkałam i kichałam:wściekła/y: , dzisiaj troszkę lepiej zamiast miliona chusteczek zużywam zaledwie sto tysięcy:baffled: i nos mam starty na wiór
za to noce miałam przekichane:wściekła/y: mam nadzieję, że wkrótce to się skończy, i że bąbel tego nie przejmie
Co to za cholertwo? Najpierw moj Max, teraz ja i ty .Ja smarkam strasznie , zaraz mozg wysmarkam.A najgorsza jest wlasnie noc.:baffled:
Aha:-Dno tak:tak:

Cytrus dzieki !

Ostatnia edycja:
dzieki Krycha..... Cytrus zamowienie bedzie w czwartek.....a to zamowionko juz mi mozesz przeslac bo we wtorek wysylam.... no i jak ktoras cos jeszcze chce to tez pisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzieki Krycha..... Cytrus zamowienie bedzie w czwartek.....a to zamowionko juz mi mozesz przeslac bo we wtorek wysylam.... no i jak ktoras cos jeszcze chce to tez pisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postaram sie jutro zlozyc ci zamowienie tylko musze katalog odzyskac od siostry;-)A co do odbioru tamtego zamowienia to odrazu sie wpraszam na kawusie:-D

hej kochane ja tu sobie śpię w dobre a tu takie zamieszanie:-D Krycha dziękuję mailik dotarł, ja gapa jestem, Justyś mi wczesniej je już skopiowała na pen driva:zawstydzona/y: Ale dziękuję bardzo:tak:

reklama
o, jest i Agusia nasz poranny ptaszek:) Jak miło patrzeć jak Twój suwaczek aga się przesuwa. Ach musimy się umówić na kawkę bo się stęskniłam;-)

Do góry