reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam w niedzielny, zasmarkany poranek :baffled:

hejka
witam serdecznie wszystkie mamusie z LImerick:)chcialabym rowniez dolaczyc do Waszego grona jesli mnie przyjmiecie:)
pozdrawiam serdecznie
Witaj , oczywiscie, przyjmujemy kazdgo kto opowie cos o sobie!:-D
dzien doberek:)
marta ,gosia wy juz vere widzialyscie:):):) hehhehehehehhe
ni wlasnie vera a gdzie ty ?????/czemu sie nie pokazalas??????
Chyba sie wystraszyla :confused:

Cytrus gdzie jest ten 4home? Ja wlasniemusze kupiuc jakas tania lamke nocna.

i to samo ze mną, zamiast godzinkę szybciej wstać to ja dopiero teraz ojoj:)
Ale jak dla mnie to tylko noc krótsza godzinke-dla tych co szaleli to pewnie ciężki dzionek ale ja sie i tak rnka nie mogę doczekać więc super i dłuzej jasno będzie :-D:-D:-D

ola to jak wszyscy chyba:) ja tez dluzej w wyrku polezalam:):):)ale nie lubie tak za bardzo bo mi sie dzien jakis taki dziwny robi:) wole wstawac rano i wtedy mam dluuuugiiiii dzionek jak sie patrzy:):):)
aaaaa dostalam ten kupon do apteki:):):) musze te paczke odebarc:) to w tej co z tylu lidla jest?kolo spara i tego indianskiego sklepu??????

reklama
Do góry