reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

parkway hmmm...za daleko dla mnie:-(Meza pewnie w tym tygodniu nie uda mi sie wyciagnac na zadne zakupy:baffled:
Olivca Tobie to fajnie ciagle gdzies jezdzisz ja to caly czas w domu siedze:zawstydzona/y:
ms.marple ja tez poprosze natakiego pana od okien,moze skorzystam choc jak na razie sobie radzilam z tymi nieotwieralnymi oknami:tak:Kupilam sobie taka myjke do okien na na teleskopowym uchwycie i jakos daje rade z najwiekszym brudem.Ale jest to nielada gimnastyka:-D A i poprosze o zdjecia,adres wysle na priva

reklama
Olivca Tobie to fajnie ciagle gdzies jezdzisz ja to caly czas w domu siedze:zawstydzona/y:
Cytrusku ja jade tylko dlatego zebym znowu sama w domku nie siedziala, a hotel i tak zaplacony za podwojny pokoj i to ze sniadaniem a on nigdy sniadan nie je wiec nie moze sie zmarnowac-w dobie takiego kryzysu:) Wierz mi ze to tylko dla zabicia czasu jade bo gdybym miala z kim w tym domku siedziec to nie wyciagalabym nawet nosa-slowo. A do parkwaya wybierzemy sie jak wroce-w srode,z rana, moze cos jeszcze dla nas zostawia.Moze Marta sie zapisze i Age wyciagniemy na kawusie?Mamy ciagle te promocyjne kupony do pizza hut wiec co, kto sie jeszcze pisze?:tak:

A do parkwaya wybierzemy sie jak wroce-w srode,z rana, moze cos jeszcze dla nas zostawia.Moze Marta sie zapisze i Age wyciagniemy na kawusie?Mamy ciagle te promocyjne kupony do pizza hut wiec co, kto sie jeszcze pisze?:tak:
No i wlasnie tu jest problem,bo ja w tym tygodniu jestem wolna popoludniami:-)
A z rana to mam meza i duuuuuuuuzo roboty,bo wzielismy sie za porzadki wiosenno-swiateczne.
Bozenka DZIEKI!!!

Ostatnia edycja:
Cytrusku ja jade tylko dlatego zebym znowu sama w domku nie siedziala, a hotel i tak zaplacony za podwojny pokoj i to ze sniadaniem a on nigdy sniadan nie je wiec nie moze sie zmarnowac-w dobie takiego kryzysu:) Wierz mi ze to tylko dla zabicia czasu jade bo gdybym miala z kim w tym domku siedziec to nie wyciagalabym nawet nosa-slowo. A do parkwaya wybierzemy sie jak wroce-w srode,z rana, moze cos jeszcze dla nas zostawia.Moze Marta sie zapisze i Age wyciagniemy na kawusie?Mamy ciagle te promocyjne kupony do pizza hut wiec co, kto sie jeszcze pisze?:tak:

Ja sie tez chetnie pisze bo tez caly cazas siedze w domu moj ksiaze ma teraz tyle pracy ze jak mi sie uda gdzies z nim pojechac na zakupy to jes jakis cut.
Wy to chociasz mieszkacie niedaleko siebie i sie zawsze mozecie spotkac. A kiedy wy wpsdniecie do mnie ?

bozenka no sweterek z 29 euro na 2,95.....bluza z 36 na 2,95........zle mowie??????/samo kusi bo po co placic wiecej:) ja nie jestem zwolenniczka wydawania duzych pieniedzy na ciuchy:).
rewelacja:tak:
ja też nie lubię przepłacać, im większa przecena, tym bardziej lubię zakup :-D:-D,
teraz nie mam auta, a sklep jest do 18tej, więc nie zdążę:dry:

reklama
Do góry