reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Podczas wczorajszej kawki Max napewno nie wygladal jakby go jakas choroba lapala:-):-):-)

heheh teraz tez nie wyglada :baffled: Ale goraczk po calpolu spadla do 37,8 wiec nie jest zle.Nie wiem co bedzie po poludniu w czasie drzemki, bo wtedy zazwyczaj tempka idzie w gore.Ale :confused:naprawde nie wyglada zeby by chory, wiec skad ta goraczka?

A co ja tu widzę, gorączka, ospa wietrzna, hm... Bidulki :-(...
Słonko może i świeciło, ale wiatr taki, że hej :baffled:, nigdzie dziś nie wychodzimy, znowu hehehe...
Ms.Marple, wiem, że Megan234 niestety musiała zmienić plany i raczej jutro nie przyjdzie i chciałam w związku z tym zapytać czy mogłabym się z Tobą zabrać do Justysi21, bo ja komletnie nie wiem gdzie mam iść :-p!!! Czekam na info, na priva, jak cóś...

A u nas co dwugodzinnego wstawania ciąg dalszy, chyba dzisiaj się zdrzemnę z Pyzuchą popołudniu, bo powoli nie daję rady!!!! Ale jest też pozytyw tej sytuacji, Oliwka dosypia z nami w wyrku do 08.30 :sorry2:!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aga wróciłaś już z usg?
chyba nie, tam zawsze kolejki:dry:
czekamy na wieści, co tam w brzuszku rośnie?:confused::confused:

krycha, zabiorę Cię bez problemu, jak tylko justysia napisze mi gdzie mieszka:-D bo nic nie wiem na ten temat:-D

justyś jakieś namiary poproszę:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
aga wróciłaś już z usg?
chyba nie, tam zawsze kolejki:dry:
czekamy na wieści, co tam w brzuszku rośnie?:confused::confused:

krycha, zabiorę Cię bez problemu, jak tylko justysia napisze mi gdzie mieszka:-D bo nic nie wiem na ten temat:-D

justyś jakieś namiary poproszę:zawstydzona/y:

Bardzo się cieszę :rofl2::-D:rofl2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I pamiętaj, że jakbyś odwoziła mężusia i nie chciała już do domku wracać to uderzaj do nas :-)!!!!!!!!

Hahahaha, widzę, że każda z nas czeka jakby to swoje własne było ;-)!!! Aga_irlandia, czekamy i kciuki trzymamy :tak:!!!!!!!!!

reklama
Do góry