K
krycha
Gość
Właśnie, co to za sklep i gdzie????? Coś mnie podkusiło żeby tu jeszcze zaglądnąć i widzę, że dobrze, bo jakieś nowości heh...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alex nie dziw sie ze czekalas tak dlugo w szpitalu i ze nie przeswietlili ci glowy.Z takimi rzeczami musis zisc njperw do GP i on ewenualnie jesli cos podejrzewa kieruje cie na przeswietlenie.Taka jest kolej rzeczy .To nie jest wina lakarzy.Musisz zrozumiec ze oni maja powazniejsze przypadki niz bol glowy.Ja cei rozumiem ze sie martwisz ale napewno wszytko jest w porzadku.Ja mam bolglowy od trzech tygodni.Bolala mnie glowa, potem zatoki, teraz z now glowa boli.Cisnienie bard ksacze to moze byc przyczyna.Poza tym przesilnienie wiosenne.Jesli martwisz sie bardzo ti idz poprostu do gp.On zrobi dokladny wywiad i powie ci co ewentualnie jest przyczyna.A moze tez cie atakuja zatoki??
to jakiś koszmar jestJa juz bylam u GP i to 3 razy i uwiesz mi ze mialam dokladnie przeprowadzony wywiad bo taki bol glowy to mam juz od prawie pol roku i to on mnie skierowal doszpitala i na skierowaniu bylo napisane przeswietlenie glowy
Ja juz bylam u GP i to 3 razy i uwiesz mi ze mialam dokladnie przeprowadzony wywiad bo taki bol glowy to mam juz od prawie pol roku i to on mnie skierowal doszpitala i na skierowaniu bylo napisane przeswietlenie glowy