reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Magan234-ostatnio kuplias podwojny wozeczek dla dzieci...bardzo prosze napisz mi czy mozna zrobic z niego pojedynczy wozek???czy nadaje sie dla noworodka ?jesli mialabys chwilke czasu cyknelabys fotki jak wyglada na zywo???no i jesli to nie problem gdzie kupowalas i jaka byla jego cena????
dziekuje z gory:-)

reklama
Czesc edziewczynki.My po spotkaniu.Ja ze swojej strony powiem ze bylo sympatycznie i fajnie bylo sie spotkac.A dziewuszki musze troszke przeprosic z mojego urwiska! Ale dalysmy wsystkie ciala inie zrobilysmy zdjec!!!!
Moj urwis juz spi, padl jak mucha a ja cholercia mam bol glowy buuuu

witam po południu
dzięki dziewczynki za spotkanko, miło było Was poznać i spędzić dzionek, nawet nie zauważyłam, że był taka paskudna pogoda, :-)
Bąbel zasnął 2min po odpaleniu samochodu, tak się na dokazywał:-D:-D
za to synek Beatki dla porównania, to aniołek grzeczniutki :tak:
justysia przepraszam ale nie zdążyłam po avonki , musiałam po drodze zgarnąć M z pracy

gastone to przez nas ten ból głowy?:confused::sorry2:

reklama
Do góry