reklama
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Same pysznosci.Gastone a przed poludniem toznaczy o ktorej?Bo moj malzonek idzie we wtorek wyjatkowo na druga zmiane,no i chcialabym jeszcze z nim troche czasu spedzic
K
krycha
Gość
Wpadłam się pożegnać na dzisiaj z Wami i życzyć spokojnej nocy
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Ja juz tez ide w kimonkoDobranoc
beakta
Mammy of boys & girl
Tylko dziewczyny dajcie troche pospac...;-)...alex biore 30e......a na zlot czarownic tez moge cos przygotowac......albo raczej kupic bo z moimi zdolnosciami kulinarnymi to wolalabym nie ryzykowac...:-)
sylwisko22
Fanka BB :)
Beakta pisze sie do ciebie na pazurki bo samej nie chce mi sie robica pozatym cleaner sie skonczyl i zele tez koncowka.dam jescze znac to sie ugadamy...pozdr
beakta
Mammy of boys & girl
Beakta pisze sie do ciebie na pazurki bo samej nie chce mi sie robica pozatym cleaner sie skonczyl i zele tez koncowka.dam jescze znac to sie ugadamy...pozdr
Spoko...;-)...wiem , wiem samemu sie nie chce. Ja z miesiac sie za to zabieralam.
K
krycha
Gość
Hej, hej!!! Oj długi dzień przede mną... Pyza rajcuje od 06.30 ...
Piątkujcie się miło, pozdrawiam
Piątkujcie się miło, pozdrawiam
natinke18
Fanka BB :)
dzien dobry dziewczynki przede mna tez dluugi dzien,jutro czeka mnie lot do polski,a wiec dzis pakowanie,sprzatanie,ost.zakupki(a to milłe akurat )no i gotowanie mezusiowie zapasow......buziaki!...aha gosia i marta dzieki za wczorajsze popoludnie
reklama
K
krycha
Gość
dzien dobry dziewczynki przede mna tez dluugi dzien,jutro czeka mnie lot do polski,a wiec dzis pakowanie,sprzatanie,ost.zakupki(a to milłe akurat )no i gotowanie mezusiowie zapasow......buziaki!...aha gosia i marta dzieki za wczorajsze popoludnie
Udanego i bezpiecznego lotu życzę !!!!!!!