reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ja jak zwykle na koncu.... co prawda zostalam obudzona przez Kryche przed 9 ale wstawac wcale nie trzeba bylo.... i tak dzrzemka do 11 sie przeciagnela..... ja sie juz szykuje i bede miedzy 12 a 13 u Ciebie Madzia i biore wszystkie lakiery zeby Ci cos namodzic na pazurach hihihi do zobaczyska
i reszcie dziewczynek slonecznego popoludnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hehehhehe dobre ola:)
a ty co tak w domu siedzisz?????
my bylismy dzis w centrum:) ale nic specjalnego nie kupilismy......
no nic.....jeszcze troche i po dziewczyny do szkoly jade:)
a pozniej koledzy przyjda montowac moja rolete w salonie:) uchwyty juz mam:):):):):)

Ojoj ale ja dzis spozniona jestem:zawstydzona/y:Musialam troche nadrobic te wasze posty wczrajszo dzisiejsze.A mezus dzis druga zmiane ma wiec do poludnia trzeba bylo cos na ogrodzie porobic:-)Uwielbial sadzic kwiatki,grzebac w ziemi:-D
Ale dzis cieplutko,super pogoda!Ola to kiedy wpadasz na ten babski wieczor z serialami?

Witam się w niedzielne popołudnie:-) Ja korzystam z wolnego mojego M.... ile się da dlatego kukam tylko na chwilkę ;-) Troche sobie wczoraj popsułam chumorek:szok:stanełam na wage a tu prawie 10 więcej a to dopiero 5 mieś...Marek sie śmieje bo jest na diecie narazie ma większy brzucho ode mnie i wszystko co jadalne mi pociska a On się napawa widokiem paskuda:wściekła/y:a ja się czuje taaaaaaaaaka ciężka :(( A właśnie do obiadku zasiadamy:))I jak tu się nie skusić:)Lece bo jutro do Dublina się wybieramy więc jeszcze mam troszke do porobienia bo za kilka dni wyprowadzka :))troche nas jest :))) A co do wyprawki też ją w sobote odebrałam koło Lidla :))) Pozdrawiam :)))..

Moja Droga ja od rana dzisiaj to kobietka pracy jestem, najpier mój rano trafił na prawie sflaczałe koło w swoim samochodzie a że jak zwykle był już spóźniony do pracy to ja miałam się tym zająć-póki jeszcze można było dojechać na jakąś stację z powietrzem no i co musiałam z siebie typową blondynkę robić:-):rofl2::-):rofl2: bo nigdy sama jeszcze koła nie pompowałam, poza tym w polsce to się na atmosfery robi a tu na jakies 35, dobrze ze pan mi pomógł bo już chciałam po was wydzwaniać żeby prosić któregoś z mężów o pomoc-taka to sierotka i panikara ze mnie.:tak: Później 22 minutowe stanie w banku, które wydawało mi się wiecznościa i myślałam z 8 razy że już mdleję, rozglądałam sie gdzie mogę się ewentualnie położyć na chwilkę ale same łańcuszki tylko dookoła, i jeszcze ci ludzie chyba przemęczeni po weekendzie oj ciężko było wystać:baffled: potem poczta, ale na koniec w nagrodę kupiłam sobie pączusie i tak myślałamże dam ogłoszenie na forum kto się zlituje na kawusię:-D:-D:-D Ale napadł na mnie sąsiad więc nie miałam już wyjścia i z nim wypiłam kawkę tylko że jak mnie pytał co 5 minut na kiedy mam termin i z 4 razy jak nam się mieszka to chyba wolę towarzystwo forumowych koleżanek :sorry2:
A teraz mi do głowy przychodzi zeby robić siostrze prawo jazdy bo no właśńie niezmotoryzowane mamusie do roboty i trzeba zdawać bo od maja zmieniają się przepisy i jazdy trzeba będzie wykupowac a to już droższy interes bo jedna jazda kosztuje 40eu:nerd: no a skoro w domku siedzę, a podobne jesteśmy.... pójdę na testy i autiem moim może śmigac do pracy- może po tem dzidzię mi przypilnuje.
Oj chyba właśńie dlatego nie mogę zostawac sama w domku bo mi głupie pomysły do głowy przychodzą. :happy: Ale gdyby któraś chciała testy po polsku to na maila mogę wysłać.
i juz się martwiłam Cytrusku że sie nie meldowałaś dzisiaj jeszcze:) A nasi panowie znowu inaczej pracują więc dam znać po obiadku co z serialowym wieczorkiem, ale nie powiem propozycja bardzo bardzo kuszaca:tak::tak::tak:
Aguś mnie i tak nie pobijesz z jedzonkiem:):-)

Witam się w niedzielne popołudnie:-) Ja korzystam z wolnego mojego M.... ile się da dlatego kukam tylko na chwilkę ;-) :)))..
Hej Mała, jakbym spędzała długi weekend z mężusiem i to pewnie pierwszy poniedziałek od niepamiętnych czasów kiedy on jest w domu to tez bym chciała aby ta niedziela trwała wiecznie ale kochana martuniu nie wiem czy Ci o tym mówić jednak mamy już poniedziałek Słońce...No tak to już jest że to co dobre to szybciutko ucieka więc korzystaj korzystaj, a wagą się nie przejmuj, na poprawkę humoru przyjdź do mnie a ja Ci pokażę moją-zapewniam ze poprosisz o dokładkę obiadkową:happy::happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:happy: Ale gdyby któraś chciała testy po polsku to na maila mogę wysłać.
i juz się martwiłam Cytrusku że sie nie meldowałaś dzisiaj jeszcze:) A nasi panowie znowu inaczej pracują więc dam znać po obiadku co z serialowym wieczorkiem, ale nie powiem propozycja bardzo bardzo kuszaca:tak::tak::tak:
Aguś mnie i tak nie pobijesz z jedzonkiem:):-)
Tak wiec: ja poprosze te testy(czy to s ate same ktore ja mam po angielsku w te ksiazeczce?).Swoja droga Olu czy moge Cie wykorzystac?Napisze na priva;-)
Kolejna rzecz:trzeba tym naszym zmiany poprzestawiac haa:-D

reklama
Hej Oleńko trafiłaś w dziesiątkę :))W Polsce M...pracował po 20 h na dobe tak to jest z działalnościami dlatego teraz ciesze się każdą chwilką ;-) A co do jedzonka to przy twojej karpatce i naleśniczkach to napewno bym jeszcze lepiej wyglądała:)))ale myśle że po porodzie będzie nas więcej do odchudzania:))Już mi Gosiaczek obiecała ale Ona troszke wcześniej zaczeła:((I nie czeka na mnie:( Ale mam nadzieje że Ty też gdzieś bliżej zamieszkasz i będzie nas więcej do dopingowania siebie wzajemnie:)) A swoją drogą w czwartek jade do centrum może Gosiak,Oleńka albo inna mamcia się skusi na babski wypad .....

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry