reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Sylwia!tam u tych murzynów warkoczyki kosztuja 200e chciałam sobie zrobić jak dobrze żyliśmy z naszym czarnoskórym kolegą i miałabym 50%rabatu!ale nie wyszło!!!choć też ciągle o tym myśle!!!

na parade nie zdążyliśmy,bo nie wiedzieliśmy,że jest!jadąc na ennis rd widzieliśmy,że coś się dzieje,a jak wróciliśmy z zakupów było już po wszystkim!!
Justynka kiedy wpadniesz po przewijak i mi pazury zrobić/??

reklama
dzieki dziewczyny za ifo na temat przedluzania:) chyba jednak sobie daruje.....troche taka ciekawa bylam ale ja i tak rzadko nosze rozpuszczone wiec....chyba pozostane przy swoich:):):)
choc jakos tak mnie cos bierze zeby cos z tymi wlosami zrobic....ech te hormony ciazowe:):):)

Jak w Corku mieszkałam to koleżanki z pracy chodziły przedłużać, były brunetkami a doczepiały jaśniutkie i wyglądły prześlicznie, tak bardzo dziewczęco, ale już mnie nie było żeby zobaczyć jak długo to się trzyma i czy niszczy naturalne włosy? Bo za mną tez chodzą warkoczyki i to jeszcze z rzed ciąży się zaczęło więc nie mogę zwalić na hormony, trochę ta cena przeraża ale jak na długo miałoby wytrzymać to trzemu nie:confused: Ale kusicie dziewczęta

no ja nie wiem czy w warkoczykach bym dobrze wygladala i czy bym je zdolala dluzej ponosic:)
na razie to klade tylko jeden kolor farby ale moze jakis balejaz by sie zdal:)sama nie wiem.....cos dla odmiany by sie przydalo nie?
no ale coz.....kiedys to sie mialo wlosy.....teraz juz niestety nie....ech.....no i te zlosliwe siwe wylaza jak grzyby po deszczu heheheh

hej hej a ja po 2 dniowym zaniedbaniu musialam sporo nadrobic....
Madzia pazury moge wpasc Tobie jutro zrobic jezeli oczywiscie nie masz Ksiecia w domu i nie bedziecie zajeci.... tylko to sie jeszcze musimy zgadac najlepiej telefonicznie bo ten mojnet to ledwo zipie i juz pewnie nie bede tu dzisiaj wchodzic.....
zmykam ogladac filma z mezusiem...... a normalnie dzisiaj to caly dzien gotowalam..... od rana cos..... wstawilam rosol.... ugotowlama makaron.... pozniej rybke na drugie danie a teraz na kolacje jajka na boczku zajadalismy.... tlusto u nas dzisiaj ze ho ho.... no i na obiad 2 dania byly..... zazwyczaj tylko jedno jemy bo tak codziennie gotowac dwa dania to jak dla nie za duzo no ale przynajmniej zawsze jedno jest zeby nie bylo ze w ogole nie ma..... hihihi
no to ja sie juz zegnam a i witam nowa foremke a przynajmniej dla mnie nowa
hej

hej Justyś a mi się właśńie przypomniało z tym mother to be gift. Przy pomocy Gosi znalazłam aptekę w Limerick która ciągle prowadiz ten program i bez niczego dostałam swoje pudełko:)) :happy::-);-)To jest na punch cross - late night pharmacy a dokładniej jakbyś jechała od nas do lidla to na tych ostatnich juz światełkach kiedy zjeżdżasz z głównej w prawo jest kilka sklepików tak na rogu: Indyjska restauracja, spar, ta apteka właśńie i irish bank. Fajne rzeczy były w środku no i dwie buteleczek kropelek dla przyszych mam którym brauje żelaza:)):rofl2::rofl2::rofl2:

Justynka sama będę po 12!powiedz mi czy Wy chcecie te łóżeczko,bo jutro przyjeżdza laseczka po wózek i może wezmie też łóżeczko i nie wiem czy klepać je dla ciebie?

reklama
Ajja niby niedziela a wy nabazgralyscie tyle ze nie nadazam z czytaniem.Caly dzien netu nie mialam a teraz jak sie pojawil to musze zmykac na gore dziecie kapac.Beata chodzi ci o ten afrykanski salon na Mild Road? Wlasciwie naprzeciwko stacji a nie solarium?
Jest nowy afrykanski salon, tam robi moja znajoma.Na koncu Parnel street.
A ja niedziele spedzilam z mezusiem.Nareszcieee!!!! Calaaa! Dziecko wyczulo ze rodzice chca sie soba nacieszyc i poszlo spac o 3 i wstalo o 7. :-D:-D:-D No a teraz hi poszlala chwile i znow krzyczy aaaa wiec spadam ;-)
Buziolki do jutra!!!!

Do góry