reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ejjjj kolezanki nastepne sptkanko jest u mnie bez dwoch zdan jak chcecie to w przyszlym tygodniu bo wtedy na bank avon bedz\ie bo przychodzi w ten piatek a jak nie to juz nawet w tym tygodniu mozemy sie spotkac..... od was zalezy jak ktorej pasuje.... ja caly czas mam czas....
Madzia ja chce to lozeczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymaj dla mnie jutro zadzwonie tak kolo 12 i wpadne do CIEBIE

Dzień dobry!!!!!! Mąż już w pracy, same urzędujemy z Pyzą :sorry2:... Dobrze, że jest pogoda to może później na jakiś spacerek wyskoczymy!!!!! Ach, jak fajnie, że znów słoneczko :-D!!!
Tym czasem zmykam do mojej Marudy ;-), miłego poniedziałku, buźka :-)

Witam sie ja.Krycha ty to ranny taszek jestes a raczej chyba toe dziecko.Ja dzis wstalam o 7.30 i jestem cofnieta.Te pol godziny do 8 to dlamnie porazka.Mam zakodowane w glowie ze nawet jak jest 7.55 tonie 8 i wtedy jestem cofnieta.Jak wstane o 8 jest git.do tego bl glowy i zatok wrocil.Tylko sie pociac.Milego dnia..

Krycha może zgadaj się z Justyną i wpadniecie wszystkie 4(justyna jako2)do mnie po 12?

A może i się doczłapiemy do Was ;-)...

Witam sie ja.Krycha ty to ranny taszek jestes a raczej chyba toe dziecko.Ja dzis wstalam o 7.30 i jestem cofnieta.Te pol godziny do 8 to dlamnie porazka.Mam zakodowane w glowie ze nawet jak jest 7.55 tonie 8 i wtedy jestem cofnieta.Jak wstane o 8 jest git.do tego bl glowy i zatok wrocil.Tylko sie pociac.Milego dnia..

Ja jakbym mogła to bym jeszcze pospała, ale co zrobić :confused: siła wyższa... Codziennie rano leży w łóżeczku obok i marudzi hehehehe :-p!!!! Ale nic to, zaraz powinna paść (pierwsza drzemka) co by mi bardzo pasowało, bo jeszcze nie zdąrzyłam śniadania zjeść...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry, wy co wstałyście wcześniej o szczęściary, mogłyście się już cieszyć słonkiem o wiele dłużej i co za tym idzie więcej endorfinek hihi
dzien dobry
ola ja jednak nie dostalam zadnej kartki na te darmowe gifty z apteki:(:(:(:(sprawdzilam 3 razy i nic takiego nie ma buuuuu
Na ich stronce można wypełnić aby wysłali do domu jeśłi ktoś zgubił i na antenatial clasess tez dają ale już Ci podaję linka na priva;-)

reklama
dzien dobry
ola ja jednak nie dostalam zadnej kartki na te darmowe gifty z apteki:(:(:(:(sprawdzilam 3 razy i nic takiego nie ma buuuuu

My ostatnio odebraliśmy, właśnie tam koło Lidla, przysłali nam kuponik :tak:, niestety duże problemy mieliśmy z tym pierwszym, z wypawką, wskazana apteka (koło dworca) akurat zaprzestała się tym zajmować, cóż... Ale to fatktycznie miłe, że coś mozna dla swojej pociechy dostać :tak:!!!!! Aga_irlandia, jak tylko możesz załatwiaj sobie ten kuponik :-):-):-)!!!!!!!!

Moje dziecko dopiero zasnęło :szok:, niezmordowanie szalała od 06.45...

Do góry