beakta
Mammy of boys & girl
Jutro ci zrobie...;-)no i nie wiem jak to zrobic(((musisz przyjsc i mnie nauczyc)))hehehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro ci zrobie...;-)no i nie wiem jak to zrobic(((musisz przyjsc i mnie nauczyc)))hehehehe
heh ja mieskam 6 lat a bylam tylko razWiecie co...jak tu mieszkam 3 lata tak jeszcze nigdy nie bylam na paradzieaz wstyd no nie?
Olu nie czytalam,a co fajna?A co do lekarza to masz racje pewnie wiecej u Irlandczyka.Ale ja jakos ogolnie odczuwam niechec do medipolu,choc pewnie jakby tak tfu,tfu(splunelam ;-))trzeba bylo to bym skorzystala z ich uslug
Dzieki, ju mi lepiej kupilam te tabsy o ktorych aga mi mowila, mialam troszke po nich skutki uboczne,(nadmierna sennosc i palpitacje i nierowny oddech,) ale poskutkowalo!!!Ale jeszcze dzis zostaje w domu.witam sie babki ja tak sobie was poczytuje ale nic nie pisze...
MAGDA gratuluje synka...
co do medipolu to nie ,mam o nich dobrego zdania naciagacze aszczegolnie ten ginekolog
GASTONE jak jeszcze nie za pozno to kup sobie Nurofen COLD AND FLU mi bardzo pomogl na zatoki a mialam juz ropny katar i bol glowy nie do wytrzymania,wiec sprobuj moze pomoze...
pozdrawiam was wszystkie i slodkich senkow zycze
no ja rowniez witam cie Gosiu rownie serdecznie....heh ja mieskam 6 lat a bylam tylko raz
Dzieki, ju mi lepiej kupilam te tabsy o ktorych aga mi mowila, mialam troszke po nich skutki uboczne,(nadmierna sennosc i palpitacje i nierowny oddech,) ale poskutkowalo!!!Ale jeszcze dzis zostaje w domu.
No i wogole witam w piekna niedziele.Magada nie wierze ze tu jestes, co sie stalo ze w koncu sie pojawilas
w kazdym razie milo cie znow widziec, bo na zywo nie czesto mamy okazje