reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Olivca ja tak tesknie co drugi tydzien przez tydzien:-(kiedy mezus ma drugie zmiany,no chyba ze mamy z Jula inne ciekawe zajecia ...takie jak spotkania z Wami hihihi tylko co ja zrobie przez tydzien jak was nie bedzie:zawstydzona/y:
Będziesz myślała co mamy Ci z Polski przywieść hihi:tak:

reklama
hej laseczki ja dzisiaj taka malo aktywna na forum....
bylam u ginekologa zbadal mnie i wszysstko ok... a dzidzia rosnie jak na drozdzach nawet nam dzisiaj pomachala hihiihi juz sie jej nie moge doczekac.... a i z usg wyszlo, ze termin na 18 maja nie na 20 jak poprzednio a 18 maja to urodzinki mojej mamuski wiec fajnie by bylo jakby babci taki prezencik sprawila.... :-D

widze, ze bede musiala zastapic niektore panie hihihi bede wszystkie po kolei regularnie nawiedzac swoimi wizytami hihi jezeli oczywiscie chcecie ????:p

Megan ja tez mysle, ze sukienka to najlepszy wybor ale ja to bym wybrala taka prze\d kolanko jakas seksi ale nie w nadmiarze..... a zreszta nie mam sie co wypowiadac bo nie mialam cywilnego ehhh jeden stres mniej byl :p:p:p
a w ogole Megan jak tam Twoje malenstwa.... daja Ci popalic????

o kurczaki ale zamarzłam na spacerze, a rzeka Shannon wylała na łąki super wygląda taka rwąca jak górska :-D
gastone czy mogłabyś polecić jakiś program do edycji zdjęć? ale taki z bajerami ?

Wiesz moj mz uzywa photoshopa, ale j nie. Musialabym sie naucyc wiele a na to niemam naprawde czasu.Moj maz natomiast nie zna latwych programikow, bo inelubi isc nalatwizne hehe.Ja uzywam zawyczaj edytorow online.Jednym z nich jest http://www.picnik.com/ :-) i http://www.lunapic.com/editor/
Ale jak masz czas wpisz w wyszukiwarce photo editor online i napewno znajdziesz cos dla siebie.:-)

Ostatnia edycja:
widze, ze bede musiala zastapic niektore panie hihihi bede wszystkie po kolei regularnie nawiedzac swoimi wizytami hihi jezeli oczywiscie chcecie ????:p
Justysia jak najbardziej wpadaj kiedy chcesz...dzis nawet bylam na Ballycummin "na starych smieciach" poczte sprawdzic:-)
No a wy babeczki co tak ratami dzis piszecie?

ja piszę na raty,bo mi dzieci inaczej nie dają!!raz jedna marudzi,raz druga i tak w kółko!!do tego moje kochanie wrócił z pracy!!a ja trochę słabawa dzisiaj jestem!!

Moje dzieciatko juz spi,maz w pracy wiec ja siedze i surfuje po internecie:tak:

No, ja też będę musiała w końcu jakieś godziny do spania u Pyzy wyrobić, bo o ile w dzień mniej więcej kojarzę kiedy będzie drzemka tak wieczorem niestety już nie za bardzo... Niby się kąpiemy o w miarę stałej porze, koło 20.00, ale jej sen zależy od zapotrzebowania na mleczko - czyli niczego nie mogę być pewna... Ale może już niedługo jej się unormuje i będzie ładnie zasypiać najpóźniej o 21.00 i budzić się o 08.00 :-p - marzenia ściętej głowy (z tą pobudką), wiem...

Śpijcie smacznie i do jutra :tak:!!!

Ciekawe co u Aine :confused:... Tęskno tak za nią...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też śmigam po necie w poszukiwaniu sukienek!postanowiłam,że będzie to sukienka przed kolanka lub do kolan!!!bez ramiączek!!tylko jeszcze nie wiem jak będzie dokładnie wyglądać!!!albo tunika i do tego spodenki ale oczywiście wizytowe

reklama
Moje dzieciatko juz spi,maz w pracy wiec ja siedze i surfuje po internecie:tak:
Olivca dowiezli Ci juz ten olej czy dalej marzniesz?
MAM!!! W domku już się robi cieplutko, ale pan dowiózł nie tylko do nas bo także do sąsiadów:szok::-D, może dlatego było tak zimno bo na całej ulicy się skończył? A może ktos do nas podłączony był? Dziwny zbieg okoliczności ale i sasiad po prawej i po lewej tankowł także czary mary i już jest cieplutko:-):rofl2::-) Albo czytają nasze forum i przestrszyli się jutrzejszej zimy bo nawet kierowca mówił ze tego jeszcze nie było, to jak jakas panika całego Limericku. Także ja dziewczynki nie straszę ale róbcie zapasy w kuchni też co by przetrwać:sorry2:

Do góry