reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dziewuszki pomóżcie coś znalezć na ślub!!!muszę wyglądać lepiej niż na poprzednim hihhihi!!!a na pierwszym wyglądałam tak

A jakieś propozycje? Mamy z czego wybierać? Coś mi się zdaje, że w tutejszych sklepach musisz też poszperać, tylko jak Ty z tym wagonem się w sklepie pomieścisz :confused:... I jak jutro? Przychodzicie do nas czy my mamy przyjść? No i o której?

reklama
dziewuszki pomóżcie coś znalezć na ślub!!!muszę wyglądać lepiej niż na poprzednim hihhihi!!!a na pierwszym wyglądałam tak
a w czy chcialabys wystapic?W sukience czy wolisz moze jakis garniturek?
Patrzylas w Next?Wejdz na ich strone internetowa tam jest wiecej takich bardziej oficjalnych ciuszkow no i ladne tez sa w Monsoon:-)

Krycha jak Ci bardziej pasuje?!ale ostrzegam,że mój komputer nie nadaje się do przegrywania filmów,więc jednak może lepiej u Ciebie?!wezmę 2 twardziele i pozgrywa się trochę!!
a co d wyboru to nie wiem czy szukać gorsetu i długiej spudnicy jak przy pierwszym ślubie,czy sukienki powiedzmy do kolanek,czy może jakiegoś kostiumu(marynarka+spodnie albo +spudnica??)
a myślałam wrazie czego o kupnie przez neta!!jest wiele firm szyjących na miarę!tylko pytanie...co mają mi uszyć????

Megan mowie Ci sprawdz stronke internetowa Nexta patrzylam tam przed chwila i maja fajne sukienki wlasnie do kolan,monsoon ma strone ale tylko uk i maja tam tez dzial slubny,a i zobacz moze Debenhams (czy jakos tak;-))Next mozesz zamowic przez neta co do reszy to niewiem niestety:no:

Megan234, to w takim razie czekam na Was! Daj tylko znać o której żebyśmy były w domu, a nie na zakupach na przykład :-p... Aaaa i mam nowy katalog z Next gdybyś chciała zerknąć ;-)...

Cytrusku dziękuję,w takim razie popatrze jutro w katalogu u Krychy!!
w sumie nie wiem nawet czego szukać?!co wypada?co jest modne?
na szczęście mam jeszcze czas!cały czas czekamy na termin!!

no a jak bedziesz juz na chodzie to wstap do tych dwoch innych sklepow o ktorych Ci pisalam.:-)Mysle ze na taka okazje to sukienka wygladalaby bardzo dobrze i jak bym wlasnie tak wybrala zawsze to i kobieco i elegancko;-)Chociaz ja na swoj slub cywilny poszlam w spodniach i zakiecie:-Dno ale to bylo pare lat temu i moj budzet nie pozwalal mi na wiele,no i malolata bylam teraz to bym wybrala jakas fajna kiecke:happy:

na swoj slub cywilny teraz to bym wybrala jakas fajna kiecke:happy:
Koniecznie kiecka i ja też jestem zauroczona monsoonem, to na takie wyjątkowe sytuacje... ja na swój dorzucę jeszcze kapelusz.
Dziękuję dziewczynki za rozgrzanie cioci, bo rozgrzana jestem i fizycznie i umysłowo takie wrażenia hihi:-D:rofl2: Zadzwonił pan z gas oil i będą za godzinkę!!! Yooopi, nie zamarznę dzisiaj w nocy:tak:a to znaczy ze jeszcze was pomęczę:)
Tylo że kochanie ciągle tkwi w tym cholernym Londynie, mam nadzieję że jutrzejszy bilet wykorzysta w końcu:baffled: i chociaż na wieczorek późny się zobaczymy;-) To straszne co odległość robi z człowiekiem, wy też tak tęsknicie czy ja wariuję? A może to hormony ciążowe.
Martunia miło mi było Cię poznać, koniecznie musimy takie spotkanka robić częściej aż chce się żyć:-):rofl2::-):rofl2::-):rofl2:

reklama
Olivca ja tak tesknie co drugi tydzien przez tydzien:-(kiedy mezus ma drugie zmiany,no chyba ze mamy z Jula inne ciekawe zajecia ...takie jak spotkania z Wami hihihi tylko co ja zrobie przez tydzien jak was nie bedzie:zawstydzona/y:

Do góry