aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jena w taka pogode to tylko albo pic albo spac ech.......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jena w taka pogode to tylko albo pic albo spac ech.......
Olivca skoro na szkole rodzenia trzeba chodzic w parze, to moze zostalabys moja para tam, hehe?:-) moj maz pracuje w ciagu dnia, ja zreszta tez. ale w pracy powiedzieli ze moge spokojnie wychodzic na zajecia bezproblemowo, a szpital mam 5 min od pracy. wiec jak bedzie?? pomysl![]()
Witam.Od 2 latek i 6 msc mieszkam w Irlandii,a dokladnie w Nenagh.Sa jakies mamy z tego miasteczka?W Limerick bywam czesto na zakupachMam 3 lentniego synka
Pozdrawiam
hello, ja też nie jestem z limerick ale mieszkam trochę bliżej bo w castleconnellWitam.Od 2 latek i 6 msc mieszkam w Irlandii,a dokladnie w Nenagh.Sa jakies mamy z tego miasteczka?W Limerick bywam czesto na zakupachMam 3 lentniego synka
Pozdrawiam
Witaj kasiu, "niny" to faktycznie rzut beretem i dużo ludzi z limerick pracuje tam w dawnie czy coś tak. Fajnie że trafiłaś do nasWitam.Od 2 latek i 6 msc mieszkam w Irlandii,a dokladnie w Nenagh.Sa jakies mamy z tego miasteczka?W Limerick bywam czesto na zakupachMam 3 lentniego synka
Pozdrawiam