reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Aine my się nie żegnamy absolutnie, bo wirtualnie to jestes z nami i już. mam nadzieję że szybciutko się podłączycie do komp. i trzymam w kciuki za pracę, tak mocno mocno. A Galway jest śliczniutkie :) Zawsze dobrze mieć swojego człowieka gdzies tam w świecie:) Ściskam Cię baaaaaaaaardzo mocno:)

reklama
o jestem dzis pierwsza :)ania powodzonka w nowym miejscu!!!caluski dla natalki!!!odezwij sie jak najszybciej!!!
aco do mojego nieszczesnego pps...to znalazlam w domu jakas legitymacje i mam nadzieje,ze mi to przejdzie!!!a prawko wsiaklo na dobre...ej na prawko nie mozna pobrac zadnych kredytow w prowidencie np???bo nie wiem czy to zglaszac..moze sie jeszcze znajdzie.
milego dzionka dziewczynki!!!

Hej!!! A moje dziecię dziś się tylko raz obudziło, o 02.00, a potem dopiero po 07.00, więc my już na nogach, i tak szczerze mówiąc od tej pobudki w nocy nie chce jeść :confused:, hm... Gdzieś jej apetyt wcięło... Pogoda, na razie, ogólnie ble!!!! A tu na zakupy trzeba iść :dry:...

dziewczynki, wpadłam, żeby się pożegnać na jakiś czas, bo będę odcięta od sieci:( mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie;-) szkoda mi wyjeżdżać z Limerick:-( ale cóż, życie. mam nadzieję, że nie stracimy kontaktu:) całusy!

Pewnie, że nie zapomnimy, co to w ogóle za pytanie!!!! Ale jak tylko dorwiesz się do sieci to się ozwij!!!!!!!!!!

my byliśmy małą zarejestrować(nie udało nam się_szczegóły jak pójdą dzieci spać)

No i co, gdzie te szczegóły????????????????????????

na prawko nie mozna pobrac zadnych kredytow w prowidencie np???bo nie wiem czy to zglaszac..moze sie jeszcze znajdzie.

Wydaje mi się, że tylko na dowód, ale 100% pewności nie mam :baffled:...

Miłego dzionka :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie i ja kobialki.Ania bedziemy bardzo tesknic i mamy nadzieje ze szybko sie odkujecie i bedzie wszystko cacy a do nas wrcaj jak najszybciej bo bedziemy tu czekac na ciebie!
Justysia odkurzacz mozna kupic przez stronki internetowe.Wystarczy ze wpiszesz w wyszukiwarke Roomba i pokaza sie.w tej chwili jeden z modeli kosztuje 199 euro.
ale ten model jest bez czasowego ustawicza co sie bardzo przydaje , bo nastawisz sobie na godzine i sie wlaca no przed twoim wstaniem z lozka hehe.Najlepszy jest model 560 ale do kupienia tylko w GB.Jesli chcesz zobaczyc jak to dziala zobac na youtube.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczeta! dziekuje wam serdecznie za te wszystkie porady! przydaja sie, bo musialam sobie pare rzeczy przetlumaczyc i spisac na kartce...np. przebyte choroby. do tej pory nie wiem jak wymówic "anaestehtization" ;) niestety ta czesc medyczna angielskiego, jest mi obca. a co wiecej o mnie, juz pisze: tak naprawde bylam w Polsce w styczniu na 2 tyg, i zrobilam sobie potrzebe badania krwi i moczu, na posiew z pochwy, szyjki macicy a takze Usg w 3d. wszystko wyszlo ok! tu za wiele sie nie spodziewam, bo w szpitalu bylam juz 2 razy, na samym pocz. ciazy. mialam male plamienia. ale oczywiscie nikt nie byl w stanie mi pomoc, wiec pognalam do polskiego gina i dostalam duphaston. plamienia przeszly. nie byla to krew, ale bardziej jakas wydzielina. tak czy siak w spzitalu zrobili mi wtedy tylko usg, a poniewaz bylo za wczesnie i nie bylo widac jeszcze serca, odeslali mnie z kwitkiem...potem bylam jak juz sie serduszko pojawilo, ale tylko na samym scanie. czekalam ok.1.5godz. Dlatego chcialam sie upewnic czy bede mi znowu robili scan tutaj i czy wogole sa w stanie stwierdzic plec dziecka w 15 tyg?! jestem juz powoli bardzo ciekawa. wogole to przez mdlosci schudlam 4 kg, a brzucha a ni widu ani slychu na razie. dodam, ze generalnie mam drobna nadwage i to moze dlatego? piszczcie jak najwiecej, bo milo sie to czyta;-)
pozdrówka!

reklama
Mayaosa, a w której części Limerick mieszkasz???

Zaglądnęłam na to samoodkurzające cudo ;-) - fajna sprawa faktycznie!!!

Do góry