reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A my mieliśmy iść właśnie kaczki karmić i co??????? I leje :angry:...

Megan234, dobrze, że CHUŚCIARA do Ciebie nie przychodzi hihihi :-D!!! Aine, wytrwałości życzę, bo jest co czytać!

reklama
magda, no przecież będę pisać:) problem w tym, że tam gdzie teraz jedziemy, nie ma dostępu do netu. słuchajcie dziewczyny, w tej wioseczce dopiero w latach 70 założyli elektryczność:-D serio mowie. To nad samym oceanem, zachodnie wybrzeże IE.Pola, łąki, krowy, konie, owce i inna gadzina:-D ale mam nadzieję, że Rafał szybko znajdzie pracę gdzieś w większym mieście.
Strasznie mi przykro wyjeżdżać, poznałam już 2 zarąbiste osoby z tego forum( Natalię i Agę-pozdro dziołchy, jesteście super!) mialam nadzieję, że poznamy się w końcu wszystkie...

aaa, no i Madzię też dane mi było poznać! krótko bo krótko, ale jednak:)

magda, no przecież będę pisać:) problem w tym, że tam gdzie teraz jedziemy, nie ma dostępu do netu. słuchajcie dziewczyny, w tej wioseczce dopiero w latach 70 założyli elektryczność:-D serio mowie. To nad samym oceanem, zachodnie wybrzeże IE.Pola, łąki, krowy, konie, owce i inna gadzina:-D ale mam nadzieję, że Rafał szybko znajdzie pracę gdzieś w większym mieście.
Strasznie mi przykro wyjeżdżać, poznałam już 2 zarąbiste osoby z tego forum( Natalię i Agę-pozdro dziołchy, jesteście super!) mialam nadzieję, że poznamy się w końcu wszystkie...

aaa, no i Madzię też dane mi było poznać! krótko bo krótko, ale jednak:)

Z tego co piszesz to raj na chowanie dzieci ;-)!!!! Ale faktycznie, szkoda, że neta tam jeszcze nie ma :baffled:...

A dziewczyny kupilam w Pl serum do biustu z Eveline:-)super sprawa normalnie znow mam jedrne piersi a nie jakies woreczki dwa:tak:Ale to dla mam juz nie karmiacych i nie dla naszych ciezarowek:blink:

to serum jest w takim jasno rozowym opakowaniu???ja zamowilam z avonu bo kolezanka zachwalala ale zobaczymy co z tego bedzie bo jakos kosmetyki taj firmy nie sa moimi ulubionymi a o tym z eveline czytalam na necie tez musze cos z tym zrobic...tzn z moimi woreczkamii:-D

tak w jasnorozowym opakowaniu,mi baaaardzo pasuje to serum:wink:przywrocilo troche "pewnosci siebie" utraconej po karmieniu...gdyby jeszcze cos na brzuch bylo zeby nie trzeba cwiczyc:hmm:

na cycki są dobre takie w miarę proste ćwiczenia, a mianowicie składacie dłonie( tak jak do paciorka hihi ) na wysokości klatki piersiowej i jak najmocniej naciskacie jedna na drugą, tak przez kilkadziesiąt sekund i potem znów seryjka.a na brzuchol podobno rewelacyjnie działa aerobowa szóstka Weidera, sama nie stosowalam-jak widać HEHE-ale czytałam, że działa cuda.:-)

moje bidulka zakatarzona,niedawno odpadła w kimono, a tatuś razem z nią:)a wieczorek spędzimy z Agą i jej mężusiem:)czyli jak ich znam, to na wesoło hahahaha.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry