reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Widze ze ranne ptaszki z was dziewczyny.Na razie sledze wasze posty,bo jako nowa troche zagubiona jestem.Mam pytanko czy spotykacie sie tak calkiem prywatnie na kawusiach jakis?

Matko, gdzie ja mam głowę - oczywiście bardzo miło Cię poznać Cytrus!!!!! Sorki, ale dziś zaganiana jestem :baffled:... Czasem się spotykamy ;-)! Napiszesz coś więcej nam o sobie i może jakies namiary na NK jak masz konto - bardzo lubimy poznawać nowe mamusie, hehehe...

Megan234, trzymam kciuki i się nie daj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spadam do Pyzy, buziak :sorry:

reklama
Krycha nie zarzam się dać,ale wiesz,że ja już z nimi nie mam siły!!chociaż mój gp jest naprawdę ok!może nawet Susanaah dzisiaj zaszczepie przeciw pneumokoką,bo ponoć jest nieobowiązkowe,ale darmowe,więc warto!!

dziewuszki i moj brat dzisiaj chyba nie przyleci a tak sie cieszylam na to spotkanie..... odwolali wszystkie loty z wroclawia..... tylko ze inne linie podstawily autokary i odloty sa z innych miast, a rayanair oczywiscie nic... wielkie gowno <przepraszam za wyrazenie ale taka prawda> no i jeszcze do przebukowania kolejka ze chyba sie jutro dowiem czy cos zalatwili czy nie....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

czesc zainstalowalam ten program do dzwonienia mam nadzieje ze tym razem po 3 tel mi sie nie skonczy.ja tez taka rozkojarzona dzisiaj WITAM CYTRUS...pozdrawiam was,krycha a jak twoja mala sypia w nocy bo mojej sie cos popsulo od 3 nocy cos kiepsko spi

justyna aine tez miala wczoraj wrocic tez z wroclawia i odwolane loty byly.....kupila bilet na sobote daj boze wroci ....podobno byl tam facet ktory 3 raz probowal leciec i 3 raz pod rzad odwolywali lot....oczywiscie ryinare:)

ja ciebie również witam cytrus :)
kurcze moja siostra z szwagrem miala dzisiaj przyleciec ale im samolot z wroclawia odwolali...teraz probuja sie wogole dowiedziec dlaczego bo jak zawsze nic nie wiadomo!
a co do ciazy to dla mnie przyjemny stan,z dominikiem nie mialam zadnych dolegliwosci,teraz jest inaczej...mialam(bo naszczescie juz minely)mdlosci ale nie poranne tylko wieczorne!blam zmeczona na maxa i ciagle spiaca!ale teraz odpukacc jest super!!!brzuszek juz sie zaokragla!!a mezus spelnia moje zachcianki(wczoraj mi wiczorkiem nalesniki smazyl :) ).
megan powodzonka!papapa

reklama
natinke to ciesz sie ze mdlosci minely bo u mnie jak na razie pan kibelek wiedzie prym:) rano,po poludniu,wieczorem a czasem i w nocy tez potrafi mnie zawolac wrrrrr
ciesze sie bo nie mialam wogole ochoty na jedzenie!wszystko mi sie stawialo :wściekła/y:
ale ponoc to znak ze dzidzia sie dobrze rozwija:-)a ty sie trzymaj tobie tez pewnie nie dlugo minie !!!!!!!!!!!

Do góry