reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
aine wlasnie przyslala mi eska.....kazala was pozdrowic wszystkie serdecznie:):):)
madzia pytala o ciebie.....powiedzialam zes w dwupaku jeszcze i ze termin ci wyznaczyli na 14 luty....mam nadzieje ze jak wrocisz od gp to powiesz nam cos madrego na ten temat.....:)

Was zostwic na chile i tak sie rozgadacie ze potem przeczytac wszystiego nie mozna. Zagladam bo chialabym wiedziec co u megan, ale wide ze jeszcze nie wrocila?
Dziewczyny mowice ze loty odwoloali? A z jakiej przyczyny nie wiecie? Pogodowej? nie ciekawie co..?
A my dzis bylismy w gosciach,pobawic sie troche, babel zjadl zupke i spi.Ja upieklam ciacho i szkam az wystygnie i orzloze kremem i malinami.Mniam zachcialo mi sie i musialam.buziole do pozniej.

a co do Megan pewnie sie niebawem odezwie bo byla u gp i wszystko ok ma czekac do poniedzialku a zreszta jak bedzie chciala to wam sama wszystko napisze...w kazdym badz razie jeszcze nie rodzi :-D:-D

reklama
Matko kochana, jaki tu dziś ruch, hehehe... Czytam i czytam, bo strasznie do tyłu jestem :sorry:... Łeb mnie dziś boli, chyba zmiana pogody będzie czy co...

To już się pogubiłam - kiedy Aine do nas w końcu wraca?????? Sylwisko22, Pyza w nocy śpi różnie, ale przeważnie budzi się co 3 - 3,5 godziny, a na nogi nas zwala koło 07.00, czasem wcześniej (jak np. dzisiaj, o 06.30). Ale wzięliśmy się na sposób i albo ja "dyżuruje" przy niej rano i dajemy pospać mężowi, albo on (i dzięki temu spałam dziś do 09.30!!!!!). Tylko nie zapominaj, że Oliwa jest na innym mleczku i częściej dojada, ale nie poddajemy się z tą butlą - nadal ćwiczymy ;-)!!!!!

A gdzie Megan234???????????????????? Myślałam, że tu już jakiś raporcik jest a tu lipa :baffled:... Ozwij się Kobieto, bo osiwiejemy przez Ciebie!!!!!!!

Do góry