reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
aga_irlandia nie wiedziałam, że już tyle przeszłaś :zawstydzona/y: (i ja się naczekałam na dziecko) ja miałam do 14go tyg całodobowe mdłości, chyba wolałabym powarczeć na kibelek może wtedy i ja nie przytyłabym tyle:eek: a jak tam brzuszek rośnie?
megan ja przenosiłam 10dni, i wyciągali Bąbla na siłę (próżnociągiem) bo mu tam było dobrze hehe

Ostatnia edycja:
Aguś będzie dobrze, tyle energii co ty w sobie masz kobietko to dobrze że się dzielisz z nami na forum:) Ale włąśńie przez najbliższe dwa tygodnie tylko leż i objadaj się ulubionymi smakołykami, co tam waga (i tak nie wierzę że masz coś do zrzucenia).
A z voip cheapem to jest tak: można zatankować konto i wtedy rozmów już nie przerywa, można to zrobić wysyłając smsa-za 2 eu dają 7 dni darmowych rozmów, ja płacę kartą kredytową 10 eu i mam na pół roku darmowe -całe szcześć miesięcy a pieniążi i tak można wykorzystać wysyłając smsy lub w razie potrzeby dzwoniąc na komórkowe do polski lub gdzie tam potrzebujemy. Ale w tamtym tygodniu koleżanka otworzyła swoje konto, zatankowała i dali jej tylko 90 dni a nie 180 więc nie wiem czy się zmieniło i potem za okres użytkowania jest dłużej? Tak czy inaczej według mnie to najlepsza sprawa pod słońcem jeśłi chodzi o telefonowanie za darmo na stacjonarne do całej europy

MEGAN i na ciebie przyjdzie pora:) jak i na mnie mam nadzieje...
ms.marple my juz mamy 3 corki w wieku 14, 11 i 10 lat......teraz pora na synka:) mam nadzieje....jak na razie przekroczylam ten nieszczesny 10 tydzien ( poprzednie 3 ciaze obumieraly wlasnie okolo 10 tygodmia) i dzieciatko zylo....mdlaosci mecza mnie czasem caly dzien i wieczor wiec przynajmniej wiem ze z malenstwem wszystko ok
------------
olivca lezec 2 tygodnie??? no jakos tego nie wyobrazam sobie...rano trzeba porozwozic dzieciki do 2 roznych szkol wrocic posprzatac pietrowy dom zrobic obiad poprac poprasowac( a jest co) odebrac ze szkoly pomoc w lekcjach ech......jak mam czas to poleguje trosze a le na zbyt dlubie lezenie o nie bardzo mam jak liczyc....ale coz...nie narzekam...tak wlasnie lubie:):):)

kasia przepraszam:) :):):):) za post pod postem:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja uważam,że to przecudowny stan!!tym bardziej za pierwszym razem!!choć pod koniec ma się już wszystkiego dosyć!!!!
uwielbiam chodzić w ciąży,nawet nie przeszkadzały mi wymioty,bóle itd!!!ale teraz jakoś ta ciąża jest inna niż 3 pozostałe!!!
mimo,że bardzo chciana,to taka,,,,hmmmm zle odczuwalna?!nie wiem jak to nazwać!!!

Widze ze ranne ptaszki z was dziewczyny.Na razie sledze wasze posty,bo jako nowa troche zagubiona jestem.Mam pytanko czy spotykacie sie tak calkiem prywatnie na kawusiach jakis?

reklama
Do góry