reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
no Megan tylko my dzisiaj aktywne :-D chociaz ja mojego mezusia tez mam dzisiaj w domku jak zreszta w kazdy wekkend.... ale on zajety co chwila i w tych momentach kiedy on nie ma dla mnie czasu to ja na kompa siadam heheh to znaczy przed kompem :-D

wiec widzimy sie we wtorelk u Ciebie albo w maternity :-D

Ja caly czas sobie poczytuje ale jakos weny nie mam zeby cos duzo pisac.aaa nie wiecie moze jak tu jest z reklamowaniem butow bo kupilam buty sportowe w swieta i wczoraj zauwazylam pekniecia na zgieciach nie duze ale sa i nie wiem czy to warto isc czy nie???pozdrawiam was

hello olivca, co prawda nie wiem na pewno ale słyszałam, że właśnie szybkie zajście w ciążę po poronieniu jest najlepszym wyjściem:tak:, nie zamartwiaj się na zapas :tak:
gastone link plissss :sorry2:

justysia na twojej fotce jesteś podobna do Paris Hilton :-Dzastanawiałam się jakiś czas skąd cię znam :eek:

Jak masz ochote objrzec wiecej zdjec moge podac link do strony, ale na priva bo nie wiem czy moge tu, czynie bedzie to jakas reklama, no i wy dziewczyni jak chcecie to wam tez moge dac.!!
Gastone - dawaj linka oficjalnie dla wszystkich. Ja tez chce zobaczyc:tak::tak::tak:. Reklama to by byla jakby kto obcy tu wyskoczyl , a Ty to po prostu mowisz o pracy meza. :-):-):-)

aaa i jeszcze mialam o butach napisac hiihhihi zapomnialo mi sie
wiec mi sie kiedys czubek w jednym odkleil po 2 tygodniach... wiec poszlam i w ten sam dzien dostalam nowe.... idz Tobie moze sie tez uda i nowiutkie dostaniesz :tak:

reklama
Do góry