reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

krycha śliczna ta Twoja Oliwka, słodko wygląda w rożku :yes:
a mojemu Bąbelkowi przestało się podobać w kąpieli i mam ostatnio ryk:confused2:
justysia zgrabny brzuszek:tak: ale ty młodziutka jesteś ;-)

reklama
no bardzo bym chciala zeby przestaly..... jade do polski za 2 tygodnie i pojde tam na jakies zabiegi... tu mi lekarz dal namiary na jakas babke co robi takie zabiegi ale to za drogi interes a ze jade do polski to sie swietnie zlozylo :) a moze wy znacie jakas kobitke tutaj ktora doba i tania :)

ms.marple ja tez chce namiary na NK:tak:!!!

kaja_respect u nas pepek odpadl po 4 dniach i tez saczyla sie krewka tzn za kadzym razem jak zmianialam pieluszke to to bylo troche skrzepnietej juz. I trwalo to chyba z tydzien. A przecieralam tylko i wylacznie wacikiem z przegotowana woda.

Hej laski wygrała, darmową sesję do Solarium Zanet
na urządzenie Vacu Vell w Polskim Radiu Limerick !!
Tylko powiedzcie mi co to jest i na czym to polega ? :-D

reklama
Hej laski wygrała, darmową sesję do Solarium Zanet
na urządzenie Vacu Vell w Polskim Radiu Limerick !!
Tylko powiedzcie mi co to jest i na czym to polega ? :-D

Hm.... Nie mam pojęcia, ale gratuluje :tak:!!!!

no bardzo bym chciala zeby przestaly..... jade do polski za 2 tygodnie i pojde tam na jakies zabiegi... tu mi lekarz dal namiary na jakas babke co robi takie zabiegi ale to za drogi interes a ze jade do polski to sie swietnie zlozylo :) a moze wy znacie jakas kobitke tutaj ktora doba i tania :)

Myślałam, że już Ci przeszło, choć troszkę... To napraw się w Polsce i wracaj :-)!!!!

Gastone, jak się dziś czujesz? Gdzie zniknęłaś???

A gdzie nam zaginęły Olaaa89 i Moni26 :szok:??????? Nie wspomnę już o innych mamusiach które między innymi zaczynały, hm ...

Do góry