reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

jak Grochem o sciane!!!nie mam juz sil do niego!!!

Spokojnie, 3 tygodnie szybko miną ;-)!!!!! A kiedy przylatuje Twoja mama z bratem? A jeśli chodzi o pobudki to Pyzie się skraca co jakiś czas - jeszcze jakieś 2 tygodnie temu dawała nam pospać do 08.30, teraz śpi do 07.00 - 07.30, a dziś to w ogóle coś jej odbiło :eek:... Mam nadzieję, że jeszcze się jej odmieni, oby!!!!!!

No nie!!!!wyprzedziłyście mnie!!!!!no ale melduję się nadal z brzuchem jako 3!!!miłego dzionka dziewczynki

Oby już niedługo z tym brzucholem :tak:!!!!! Czas najwyższy się rozpakować i tego Ci życzę jak również szybkiego, łatwego, bez powikłań i muzułmanki (też jej nie lubię!!!!!!!!!!!) porodu (tak na wszelki wypadek :-p!!!)

Spadam na śniadanie jakieś, pa

reklama
Witam. U mnie najwyzszy czas na ostatnie pakowanie. Juz wiekszosci mam popakowane no ale jeszcze toszke zostalo. Jutro wielkie przewozenie wszystkiego. Odechciewa mi sie jak sobie o tym pomysle. Koszmar...

jak zwykle ja witam sie ostatnia:-D mnie jeszcze nie ma kto budzic wczesnym rankiem.... ale juz niedlugo :p
dziewczyny a jak ja trafie na ta mulzumanke:szok: to moze ja zazadam kogos innego.... w koncu mamy chyba takie prawo???
Megan na schody lec bo dzisiaj musisz sie rozpakowac:-D
Beakta mnie tez niedlugo przeprowadzka czeka... tez tego nie cierpie :tak:

jak zwykle ja witam sie ostatnia:-D mnie jeszcze nie ma kto budzic wczesnym rankiem.... ale juz niedlugo :p
dziewczyny a jak ja trafie na ta mulzumanke:szok: to moze ja zazadam kogos innego.... w koncu mamy chyba takie prawo???
Megan na schody lec bo dzisiaj musisz sie rozpakowac:-D
Beakta mnie tez niedlugo przeprowadzka czeka... tez tego nie cierpie :tak:

Udało Wam się znaleźć jakieś mieszkanko??? A gdzie jeśli można spytać? W sumie dobrze, że się tak ruszyło z tym cenami (znaczy zjechały w dół), przynajmniej można obciąć troszkę koszta ;-), hihi... A jeśli chodzi o te pobudki to nastaw się, że juz pod koniec ciąży będziesz mniej spała - raczej :sorry:...

a mieszkanko na dooradoyle bo tylko tu szukalismy... w sumie to drogie ale jest rent allowance wiec jesli by sie cos w przyszlosci mialo pogorszyc z naszymi zarobkami to damy rade hihihiihhi trzeba myslec przyszlosciowo :p:p:p milego dzionka :)

ja właśnie szykuję się do kumpeliki co ma dzidzie w wieku 2 latek i mieszka w domku ze schodami hihi\|!!może te schody mi rzeczywiście pomogą

a tu same ranne ptaszki:szok: myślałam, że jak zajrzę to będą wieści ze szpitala ;-)
megan już sie pewnie denerwujesz na te komentarze, co? :zawstydzona/y: ja przenosiłam ciążę 10 dni a pytania o to kiedy wreszcie urodzę doprowadzały mnie do szewskiej pasji :wściekła/y: myślałam, że jeszcze w depresję wpadnę

justysia korzystaj z wolności łóżkowej ;-) pod koniec ciąży nawet spać nie mogłam ani leżeć ani siedzieć ani oddychać :eek:

nie uważacie, że ciąża to dosyć przereklamowana sprawa :confused: ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
no widze ze nadal w starym skladzie jestesmy( nikogo ni zabraklo)hehehhe...
megan kochana mam nadzieje ze teraz skoro juz termin na tapecie to karolcia zechce pokazac sie wreszcie netowym ciotkom heheh
a ja wlasnie wciagam pyszne swiezutkie sconsy:) moja kochana sasiadka irlandka co piatek mi przynosi bo je piecze....ale mam dobrze:):):)mniam....

Do góry