reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

buba to faktycznie nie ciekawie.. ehhh
niezły z niego koleś... niestety niektóryz tacy sa:dry:
współczuję...

sylcia no miałam wpaść i mi sie auto popsuło... znów..!! ale wczoraj D odebrał od mechanika więc jak tylko będzie okazja to wpadne na kawusię :*
musze Cię z brzusiem zobaczyć :-)
z tym ze za 3 tyg się przeprowadzamy i nie wiem jak tam będzie z czasem:sorry2:ale się postaram :-)

alex fajnie że Emilka i Kosiu szczęsliwi że do szkoły wrócili :-)

reklama
Emilke tez bym do przedszkola dala ale to za rok miala isc w tym ale sie nie zalapala (do żłobka w tym roku)wiec jeszcze rok pomeczy sie nianka z nia a za rok do przedszkola:D:D:D a teraz to znowu musze zaczac sukni slubnej szukac:D:D:D:D bo znwu wesele sie szykuje ale tym razem juz pewne:)
Kamcia pochwal sie chatka :)
Alex jak ty dajesz rade z blizniakami??:szok: ja w zyciu bym sie nie wyrobila z dwojka takich wariatow :) w sumie to Emilka robi za piecioro;p;p

Ostatnia edycja:
A no ciesza sie chodzili i marudzili ze im sie nudzi i chca juz do szkoly wracac:-)
A gdzie sie przeprowadzacie ?

buba no szlakt mnie trafia jak slysze ze facet odwraca sie od wlasnego dziecka strasznie Ci wspolczuje ale skoro w taki sposob postepuje to znaczy ze nie zasluguje ani na Ciebie ani na Emilke

alex taki typ zreszta z jednym dzieckiem tak zrobil a ja glupia uwierzylam ze z mim tak nie zrobi z reszta sam sie zarzekal ze drogi raz nie popelni tego samego bledu a tu masz.... no coz trzeba zyc dalej ... jak go mamuski spotkacie gdzies p drodze to walnijcie go tam torebka albo czyms mocniejszym:D:D najlepiej do torebek jakie kamienie wsadzcie:D:D:Da ja jak go spotkam (ale dla jego dobra zeby tak nie bylo ) zrobie to osobiscie;p

Bardzo chetnie nakopie mu do d...

a z chlopakami radze sobie dobrze nie jest tak zle jakby sie moglo wydawac wogole mi nie placza chodza spac o 20 zreszta cala 4 chodzi spac o 20 spia cala noc i sie budza o 9 rano
teraz mam troche biegania za nimi bo zaczynaja chodzic wiec wciaz chca zebym znimi cwiczyla dotego raczkuja i mi sie rozbiegaja po mieszkaniu kazde w inna strone

ale jest dobra strona tego nie musze myslec o zadnych dietach to jest naturalny sposob na utrzymanie sylwetki:-D:-D:-D

haha ja przy emilce tez w sumie nie musze zadnzch diet stosowac :-) ona za to kladzie sie spac 22 i wstaje o 6:szok:wogule nie da mi pospac troche dluzej i siada na luzko patrzy sie na mnie daje buziaka i mowi zebyjej mysi sprzet wlaczc to na spiaca laptopa trzeba wlaczyc . narazie to trzeba ja do wanny wsadzic:-) kurcze cos mi sie z klawiatura stalo:angry:

no ja mam nadzieje ze przy drugim bedzie spokojniejsza bo niewyrobie:-) to chyba wszystkie Emilki tak maja:-):-)

no mamuski ja spadam spac znaczy nie spac ale S przyszedl wiec trzeba isc;p jutro wycieczna nad Soline:):) to dobranc i milej niedzieli:-)

Ostatnia edycja:
Buba pederasta i tyle :/ szkoda slow Nawet z dzieckiem swym nie chce kontaktu utrzymywac Takich jak ona za kuta$a na stol odciac i przynajmniej jest pewnosc ze innemu dziecku krzywdy nie zrobi Strasznie mi przykro ze tak was potraktowal Swinia straszny i jeszcze pozaluje i tyle

Ciociu teraz slub sie uda Suknia bedzie piekna Corka bedzie rzucala kiwatuszkami Bedzie pieknie i nie zapomnianie :)) Magia :))))

Alex gratulacje dla maluszkow Buziaczki dla 10 miesieczniaczkow :***** no i powodzonka w szkole dla starszakow :*****

Vi kochana przeprowadz sie spokojnie i sie spotkamy Mnie tez moze nie byc przez troszke Zgadamy sie kochana jeszcze dokladnie :))

A ja zaczelam sie czuc w koncu prawie juz dobrze Czasem mnie mdli w glowie sie zakrecii Ale jest ok Nie moge narzekac :)) Ciaza o jeden dzien starsza Wiec termin na 16 lutego :)

reklama
sylcia a gdzie znów się wybierasz??:-p
no i wogóle to miałaś mi dac cynka na kom bo nie mam Twojego nr a jak chce zadzwonić kiedy mi podajesz to nie chce mi dzwonić tylko jakieś problemy...
napisz do mnie esa :-) hihih

buba to widze że teraz szczęsliwa jeatez :-) no jak fajniusio :-)
nie ma co ale powiem Ci że faceci nigdy się nie zmieniaja ...
jak uderzy raz będzie bił , jak się nawali raz gdzieś z mumplami - będzie pił, jak zdradzi bedzie zdradzał
jak kopnie w tyłek jedną dla innej to zrobi tak i z nastepną

takie niestety są co niektóre "przeszczepy":sorry2::-p

Do góry